Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:41 |
[Pomoc] Nie wyświetla się lewa człą? panelu administaracyjne |
Autor |
Wiadomość |
maryot
|
Wysłany: 01-03-2005, 11:57 [Pomoc] Nie wyświetla się lewa człą? panelu administaracyjne
|
|
|
Witam ... do wczoraj było wszystko dobrze. Dziś prubuje wejść do panelu administaracyjnego i zonk.
Wyświetla się prawa człą? Kod: | Witamy w phpBB
Dziękujemy, że wybrałe? phpBB do (...) itp. |
Natomiast w lewej człąci pojawia się komunikat:
Kod: |
Fatal error: Cannot redeclare check_auth() in /home/veto/public_html/admin/admin_ug_auth.php on line 98 |
Zaznaczam, że żadne zmiany nie były dokonywane od paru dni więc nie wiem o co chodzi. Macie jaki? pomysł? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nasedo

|
|
|
|
 |
Radek

|
Wysłany: 01-03-2005, 12:57
|
|
|
wgraj jeszcze raz pliki ktore pokazuje check_files.php |
|
|
|
 |
maryot
|
Wysłany: 01-03-2005, 13:32
|
|
|
nasedo napisał/a: | http://veto.nsf.pl/index.php Co Ty zrobiles ze stopka? |
Ja tam tylko pracuje ... przeróbkami zajmuje się główny administrator. Powiedz mi gdzie to zmienic to to zrobie. Nie miałem zamiaru nikogo obrała? ani podpisywa? się pod czyj?? pracę.
RuseK napisał/a: | wgraj jeszcze raz pliki ktore pokazuje check_files.php |
Przekałe info komu trzeba ... zaraz dam zna? czy zadziałało
dopisane
Pliki wgrane ale nadal to samo |
|
|
|
 |
bulion

|
Wysłany: 01-03-2005, 14:15
|
|
|
maryot napisał/a: | Ja tam tylko pracuje ... przeróbkami zajmuje się główny administrator |
a jemu powiedz żeby z ?aski swojej zmienić stopkę na tą co była |
_________________ Ex-mod |
|
|
|
 |
maryot
|
Wysłany: 01-03-2005, 14:28
|
|
|
Powiem ... a wracaj?c do problemu zauważyłem, ze zaczyna on coraz cze?ciej występowa?.
Teraz mam taki komunikat Kod: | Fatal error: Cannot redeclare clean_words() in /home/veto/public_html/includes/functions_search.php on line 22 |
Problem ten występuje gdy najpierw sprawdze ostatni post z działu (1) a następnie cofn? i wchodzę do tego działu (2)
Załączam screena:
Co się dzieje w czym może był problem? Jest możliwe, żeby to była wina bazy danych? |
|
|
|
 |
bulion

|
|
|
|
 |
maryot
|
Wysłany: 01-03-2005, 14:43
|
|
|
Zaoptymalizowano ale nadal kapa
Powiem jeszcze tyle, że za każdym razem jak wyskakuje błąd to wskazuje on na lini? z funkcj?:
admin_ug_auth:
Kod: | function check_auth($type, $key, $u_access, $is_admin) |
Ten drugi przypadek też wskazuje na lini? z funkcj? ... nie wiem co robić
Jeszcze jedno po optymalizacji bazy znik? mi wska?nik liczby napisanych postów w tym dziale co błąd występowa?:
Screen:
 |
|
|
|
 |
YarpeenS
Gość
|
Wysłany: 01-03-2005, 20:15
|
|
|
Pomóżcie nam bo nie wiem co jest. Stopk? zmienićem tak żeby nikogo nie urazi?. liczą na pomoc. P.S. Ostatnio ?ciągali?my bazą 11,8 MB z Lycosa który miał 10 MB na bazą. Czy może to był przyczyną naszych problemów?? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
maryot
|
Wysłany: 01-03-2005, 20:48
|
|
|
Hmmm ... napewno nie jest problem z bazą ... postawiłem czyste forum w innym miejscu i jest ok ... sproboje podmienic na starym forum wszystkie pliki z katalogu admin (tonacy brzytwy sie chyta ) .. bo juz nie wiem co robic |
|
|
|
 |
|