[opinie] enev.pl |
Autor |
Wiadomość |
methuselah
|
Wysłany: 26-02-2005, 22:52 [opinie] enev.pl
|
|
|
Ma może ktos tam konto?
Mialem tam przez miesiac i ogolnie nie sprawialo klopotow , a zastanawiam sie czy nie przedluzyc na dluzszy okres. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bulion
|
Wysłany: 26-02-2005, 22:58
|
|
|
NIP jest REGON też Oferta i łącza niezłe!
enev napisał/a: |
Nasze bezapelacyjnie niskie ceny usług to efekt niskich kosztów utrzymania serwerów, które są umieszczone w jednej z największych serwerowni w Stanach Zjednoczonych (San Jose). Dzięki ??czom Managed Data Center (Podwójny Gigabit Ethernet (1000Mbps) ?wiatłowody połączone do sieci AboveNet , Global Crossingi XO; każdy serwer fizyczny jest wpi?ty do portu 100 Mbit), strony ładuj? się bardzo szybko, nawet w godzinach szczytu. Nasze serwery mają Uptime na poziomie 99,9% co sprawia, że działają wr?cz bezawaryjnie.
|
Skoro mówisz że nie było kłopotów...
A instalowałes tam Forum, bo z do?wiadczenia wiem że różnie to jest? |
_________________ Ex-mod |
|
|
|
|
methuselah
|
Wysłany: 27-02-2005, 10:08
|
|
|
Tak , moje forum wlasnie tam stoi. Jedyny raz jaki mialem problem z forum na enev.pl to bylo wczoraj jak mi sie rozkraczyl album. Ale raczej to nie byla wina serwera. Chyba sie oplaca dawac 3 zl miesiecznie za 100 Mb i 1Gb transferu , nie? |
|
|
|
|
pajoj
Gość
|
Wysłany: 01-03-2005, 09:05
|
|
|
ej no wiesz jak mam tam server i nie wiem gdzie wgrać pliki jak byś mogł to weź napisz na gg:1547535 ja jestem cały czas nie widoczny i czekam na pomoc |
|
|
|
|
bulion
|
Wysłany: 01-03-2005, 09:06
|
|
|
pajoj napisał/a: | ej no wiesz jak mam tam server i nie wiem gdzie wgrać pliki jak był mogę to we? napisz na gg:1547535 ja jestem ca?y czas nie widoczny i czekam na pomoc |
masakra
masz dane dostępowe do konta...
uzyj total commandera.... jak nie wiesz jak go obsługiwa? www.google.pl |
|
|
|
|
methuselah
|
Wysłany: 01-03-2005, 10:10
|
|
|
A jak nie total commandera to zawsze po zalogowaniu sie na ich domowej stronie otwiera ci sie panel administracyjny. Poprzez niego takze mozna wgrywac i prafycznie wszystko robic z plikami. Zwlaszcza jest przydatne jak sie chce ustwic CHMODY. Ale wgrywanie plikow jest za to bardziej uciazliwe. Total jest chyba do tego najlepszy. |
|
|
|
|
pajoj
Gość
|
Wysłany: 01-03-2005, 18:10
|
|
|
no to ja wszytko wiem wgrałem sobie wszytskie pliki ale nie chce się to zainstalować nie wiem czemu ponieważ ca?y czas wyswietla mi się komunikat że server został aktywowany |
|
|
|
|
bulion
|
Wysłany: 01-03-2005, 18:16
|
|
|
Gość napisał/a: | no to ja wszytko wiem wgrałem sobie wszytskie pliki ale nie chce się to zainstalować nie wiem czemu ponieważ ca?y czas wyswietla mi się komunikat że server został aktywowany |
a możesz powiedzieć o co Ci chodził |
|
|
|
|
pajoj
Gość
|
Wysłany: 01-03-2005, 18:26
|
|
|
@bulion chodzi mi o to że forum nie chce się zainstalować pliki sa poprawnie wgrane! |
|
|
|
|
methuselah
|
Wysłany: 01-03-2005, 18:34
|
|
|
A wyskakuje jakis konkretny komunikat ? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pajoj
Gość
|
Wysłany: 02-03-2005, 07:53
|
|
|
dobra już po sprawie poprostu mam firefoxa i ona póżniej pokazuje mi co jest na stronie ale teraz już jest wszystko wporządku pozdro |
|
|
|
|
|