|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Boltex 06-05-2012, 00:11 |
[Ikonki] Ikony Counter Strike - Najprostsze jakie się da |
Autor |
Wiadomość |
sewciok
Czarna lista
|
Wysłany: 30-12-2010, 12:09 [Ikonki] Ikony Counter Strike - Najprostsze jakie się da
|
|
|
Witam. Tak jak w temacie przedstawiam Wam najprostsze ikony Counter Strike jakie się chyba da zrobić
Krytyka? Krytykujcie jak chcecie, ale ja je tutaj wypuszczam tylko dlatego, że nie miałem co robić przez 10 minut w PS
Może niektórym się przydadzą, więc będą mogli je sobie pobrać. W paczce ikony takie jak te tutaj przedstawione na obrazku.:
Chyba, nie wiem czy wszystkie do tego wrzuciłem
ikony.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 1004 raz(y) 42,75 KB |
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pNk!
|
Wysłany: 30-12-2010, 12:20
|
|
|
Troche te 'X' 'szpilka' '!!!' '1' nie komponują się z obrazkiem, tu taka elegancja, estetyka, a nagle przychodzi cos prostego banalnego, jak bys zmienił te ikonki na bardziej elegantsze, było by spoko. |
|
|
|
|
sewciok
Czarna lista
|
Wysłany: 30-12-2010, 12:40
|
|
|
pNk!, nie mam zamiaru ich przerabiać. Mówiłem, że to najprostsze ikony jakie można by wymyślić. Może komuś się spodobają i ich użyje |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!