|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Boltex 06-05-2012, 00:11 |
[Inne] Problem ze stylem |
Autor |
Wiadomość |
Sslluu
|
Wysłany: 19-12-2010, 09:15 [Inne] Problem ze stylem
|
|
|
Witam , mam styl cs_gvision . Chce usunąc domyślne rangi i tu problem , NIE MOGE. wchodze w "Edytuj Dane stylu" usuwam . po 5-10 minut styl pieprzy mi sie na forum i wszystko zmienia kolor. POMOCY!!! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
DeoN
|
Wysłany: 19-12-2010, 09:33
|
|
|
Sslluu, odinstaluj i zainstaluj ponownie styl. |
_________________ Drogi użytkowniku jeżeli chcesz ze mną porozmawiać na GG napisz mi na PW twój numer, gdyż z chęci utrzymania własnego czasu wolnego zostały zablokowane funkcję pokazywania wiadomości od nieznajomych tak samo jest z statusem. |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 19-12-2010, 10:10
|
|
|
Wgraj ponownie plik .css |
|
|
|
|
Racket
Czarna lista
|
Wysłany: 19-12-2010, 16:46
|
|
|
Woytec , Ty umiesz czytać?!
Ja pieprze.
Sslluu , słuchaj. Wgraj na nowo plik .CSS i nic nie zmieniaj w panelu administratora , otwórz plik przez jakiś program do edytowania i poszukaj
Administrator - i tutaj wpisz kolory wg. tych z RGB.
Junior Admin - i tutaj wpisz kolory wg. tych z RGB.
Moderator - i tutaj wpisz kolory wg. tych z RGB. |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie! | Walczę z warezami! | Piszę poprawnie po Polsku. |
|
|
|
|
ppp
|
Wysłany: 19-12-2010, 16:51
|
|
|
Racket, zachowuj się.
Edycja danych stylu uszkadza plik .css, zastępując go treścią pliku .tps. Reinstalacja stylu nic mu nie da, bo plik css się magicznie nie naprawi, trzeba wgrać go (plik css) jeszcze raz PO usunięciu kolorów przez panel.
Racket napisał/a: | otwórz plik przez jakiś program do edytowania i poszukaj |
Tych kolorów nie ma w pliku .css, a theme_info.cfg.
Innymi słowy - Woytec ma rację, a Ty mógłbyś się dokształcić, zamiast wyskakiwać na innych z odzywkami poniżej poziomu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!