|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Zmiana regulaminu |
Autor |
Wiadomość |
nolag
|
Wysłany: 02-12-2010, 11:20 [Problem] Zmiana regulaminu
|
|
|
Cześć,
Chcę zmienić trochę treść regulaminu na moim forum. Wiem, że zgodnie z prawem muszę o tym poinformować użytkowników. Ci którzy się nie zgodzą mają prawo do usunięcia konta. Czy istnieje modyfikacja, która ułatwi mi poinformowanie userów o nowej treści regulaminu? Może ktoś z Was robił już taki zabieg?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Danyeru
|
Wysłany: 02-12-2010, 11:32
|
|
|
Nie wystarczy mass mail/mass PW z informacją o zmianach w regulaminie? ;> |
_________________ Instalacja modyfikacji u początkujących oraz u zaawansowanych, którym czasu brak. Info i zlecenia na PW lub przez moduł e-mail.
Nie życzę sobie anonimowego spamu na GG, chyba, że rozmowę zaczynasz od wpłaty na konto 95 1140 2004 0000 3302 4934 2632 |
|
|
|
|
nolag
|
Wysłany: 02-12-2010, 11:39
|
|
|
Tylko czy taki mass mail będzie zgodny z prawem, jeżeli nie ma tego w obecnym regulaminie? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!