|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: Woytec 22-05-2020, 18:18 |
[OffTopic] ubezpieczenie |
Autor |
Wiadomość |
patri
|
Wysłany: 24-11-2010, 21:43 [OffTopic] ubezpieczenie
|
|
|
Zadzwoniła dzisiaj do mnie pewna pani i zaoferowała mi ubezpieczenie na wypadek nieszczęśliwego wypadku, zgubienia portfela, kluczy itp. Składka ubezpieczenia to 23,60 zł. Ubezpieczenie nazywało się chyba "plaster plus" ale nie pamiętam dokładnie. Ktoś miał podobną rozmowę i co o tym sądzicie ??? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Bucu
|
Wysłany: 24-11-2010, 21:45
|
|
|
Dobrze, ale to chyba nie forum o ubezpieczeniach prawda? |
_________________ Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie! |
|
|
|
|
ppp
|
Wysłany: 24-11-2010, 22:15
|
|
|
Zdrowy rozsadek mówi, że akwizytorom się nie ufa; wręcz przeciwnie, należy się jak najszybciej rozłączyć, ale wcześniej zażądać usunięcia z ich spamerskiej bazy naszego numeru i wszelkich powiązanych z nim informacji pod groźbą zgłoszenia do GIODO z powodu bezprawnego przetwarzania danych osobowych. |
|
|
|
|
Łozo
|
Wysłany: 03-07-2019, 16:54
|
|
|
Jestem z zawodu agentem ubezpieczeń, a ofertę pracy znalazłam na https://pzu.pl od razu mogę powiedzieć, że jeśli szukacie odpowiednich ubezpieczeń warto jest je znaleźć w MuuLife. Oferta jest bardzo ciekawa dla nowych klientów. |
|
|
|
|
BRC
|
Wysłany: 04-07-2019, 14:45
|
|
|
Cipą jesteś z zawodu. Usuń konto. |
|
|
|
|
Lukdirt
|
Wysłany: 04-07-2019, 15:43
|
|
|
Dziewięcioletni odkop tematu, rekord!
Boty reklamowe są coraz "mądrzejsze" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!