|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] VIP ?roda. |
Autor |
Wiadomość |
GoldeNx3
|
Wysłany: 02-11-2010, 22:57 [Problem] VIP środa.
|
|
|
Witam. W środę wysłałem kwotę na VIP'a, a jego dalej nie ma, co robić? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
venres
|
Wysłany: 03-11-2010, 00:39
|
|
|
Ludzie nauczcie się czytać. Cytat: | Strefa VIP to nie jest usługa. Jeżeli ktoś płacąc uważa, że może wymagać i żądać czegokolwiek to proszę nie płacić. A jeżeli już zapłacił to proszę napisać, zwrócę pieniądze. Bo gdy zapłacicie i dostaniecie dostęp to będziecie narzekać, że nie tego się spodziewaliście, że będzie więcej modyfikacji dla VIP'ów itp. itd. |
|
|
|
|
|
GoldeNx3
|
Wysłany: 03-11-2010, 14:49
|
|
|
Nie, nie będę narzekać.. Nie uważam, że mogę wymagać, zapłacić chciałem, no ale.. |
|
|
|
|
Scoobany [Usunięty]
|
Wysłany: 03-11-2010, 15:03
|
|
|
venres, to ty chyba czytać nie umiesz a przynajmniej nie ze zrozumieniem. Ten cytat co podałeś odnosi się do tego co ludzie oczekują gdy JUŻ SĄ w grupie vip a Goldenowi chodzi o to, że nawet do tej grupy nie został jeszcze przyjęty, mimo sporego czasu oczekiwania. |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 03-11-2010, 15:19
|
|
|
Scoobany, dotyczy także tych, co dopiero planują zapłacić-żeby nie wpłacali pieniędzy tylko dlatego, żeby dostać sie do działu VIP. |
|
|
|
|
GoldeNx3
|
Wysłany: 03-11-2010, 16:04
|
|
|
Ja wpłaciłem pieniądze z własnej woli, nie oczekuje dużo od działu VIP, no ale mieć dostęp byłoby fajnie. ;d |
|
|
|
|
venres
|
Wysłany: 03-11-2010, 19:20
|
|
|
GoldeNx3 napisał/a: | nie oczekuje dużo od działu VIP |
GoldeNx3 napisał/a: | wysłałem kwotę na VIP'a, a jego dalej nie ma |
Zaprzeczasz sam sobie |
|
|
|
|
GoldeNx3
|
Wysłany: 04-11-2010, 15:08
|
|
|
No raczej nie. Bo nie oczekuje a nie chce VIPa to różnica. Chce VIPa, ale jak pisze, nie oczekuje na wiele z tego działu. :F |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kamil11234
|
Wysłany: 04-11-2010, 18:37
|
|
|
Cytat: | 1. Kiedy mogę się spodziewać przyjęcia do grupy VIP?
Jeśli wykonałeś przelew na Poczcie Polskiej, przelew powinien dotrzeć w ciągu 7 dni roboczych.
Jeśli wykonałeś przelew elektroniczny, powinien pojawić się na koncie w ciągu 3 dni roboczych.
Po około 7-10 dniach od daty otrzymania przelewu, powinien on zostać zaksięgowany. Wówczas przyznany zostanie Tobie dostęp do strefy. |
Czasami trzeba poczytać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!