phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[Problem] Kopiowanie wszystkie z mojej strony! ;/
Autor Wiadomość
zawodowy

Wysłany: 25-09-2010, 18:11   [Problem] Kopiowanie wszystkie z mojej strony! ;/

Witam mam problem jestem administratorem CS-Budowlani (proszę nie brać tego jako reklame) i mam problem z siecią CSeuforia, a dokładniej kopiują wszystko z mojej strony, nazwy kategori, nazwy forum, tabele tak samo robią, wzory na podania o admina, moderatora , slota, wczesniej nawet kopiowali grafikę i do tego jeszcze zbanowali mnie na swojej stronie.
Oprócz tego na swoim serwerze w CS 1.6 robią wszystko tak samo jak jest u mnie na serwerze, kopiują nazwy klas (call of duty mod) i ich moce.
Do tego bez-szczelnie admin cseuforia mówi że sam pisał to co ma na forum lub zwala winę na drugiego h@ że to on niby kopiował.

Proszę samemu zobaczyć (Proszę niie brać tego za reklame)
Moja sieć : www.CS-Budowlani.PL
Sieć Plagiata: www.CSEuforia.xaa.pl

Do tego nie mogę wstawić grafiki na forum bez napisu Budowlani lub CSB bo odrazu zostanie ona skopiowana i wrzucona do nich.... dlatego wszędzie mam u siebie napisy CS-Budowlani i tak dalej.

Proszę o pomoc co można z takim zrobić zbanowałem go już u siebie na serwerach i forum ale widać jakoś wchodzi lub inny użytkownicy, moderatorzy, admini z jego forum kopiują odemnie i mu piszą co i jak.

Chciałbym sie też dowiedzieć jak załatwić sobie jakieś prawa autorskie na forum i jego treść żeby nie mozna bylo kopiować albo co z takim noobem zrobić co kopiuję ciągle, myślałem o sądzie ale nie wiem co i jak ;d.

Pozdrawiam

@@ Edit. Zapomniałem dodać że dzisiaj zmieniłem trochę forum, zaraz poszukam screenów jak moje forum wygladało wczesniej (dokładnie tak samo jak ich)

@@Edit: Screeny mojego forum sprzed 2 dni:

Gadatliwa Kasia 

Zielsko

Wysłany: 26-09-2010, 08:08   

Na zabezpieczeniach to ja się nie znam ale proponuje Ci użyć blokady prawego klawisza myszy , i blokady kopiowania tekstu ;P

PA - Ogólne - Konfiguracja - Strony Głównej - Banner w nagłówku forum - TAK - i wklej tam te kody.

Kod:
<body oncontextmenu="return false">
</body>

<body onselectstart="return false" onselect="return false" oncopy="return false">
</body>

Misiek [PL]

Wysłany: 26-09-2010, 14:47   

zawodowy, to nie jest kopiowanie. Nazwy takich kategorii to standard i nie możesz mu zabronić ich kopiowania. Moje nazwy kategorii które sam opracowałem razem z opisami są na 50% nowych for CS.

INIM

Wysłany: 26-09-2010, 14:51   

zawodowy, jeśli uważasz, że to plagiat, idź po prostu na najbliższy komisariat.

Odpowiedz do tematu