phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 21:58
[pytanie] jak przerobić SmileBlue
Autor Wiadomość
maniol

Wysłany: 08-02-2005, 10:58   [pytanie] jak przerobić SmileBlue

Witam.Chciałbym nieco przerobić styl SmileBlue ,a w szczegulności jego górn? człą? w której znazduj? się wszystkie przyciski nawigacyjne.Próbowałem z plikiem overall_header , lecz tam można zmienić jedynie praw? człą? górnego panelu obok wyświetlającego się awatara .Za który plik się zabra? aby dokona? znian w górnej człąci strony głównej

Gadatliwa Kasia 

patrick

Wysłany: 08-02-2005, 15:18   

Az normalnie niewiem co ci powiedziec :lol:
Powiem ci ze wyglad zew zmienaisz w :
overall_header.tpl
overall_footer.tpl
index_body.tpl
.css

Na taki tematy zostaje tylko jedno .... closed ....
ps. zajzyj na www.style.abc.pl i tu uzyj szukaj .;.

Ignis

Wysłany: 08-02-2005, 16:19   

patrick, a znasz ten styl?
bo ja w pierwszej chwili się zdziwiłam, jak użytkownik napisać

Cytat:
Próbowałem z plikiem overall_header , lecz tam można zmienić jedynie praw? człą? górnego panelu obok wyświetlającego się awatara .

ale pomyślałam, skoro próbować, to widać bzdur nie pisze.
ściągnąćam styl, przejrzałam i faktycznie w overall_header nie ma standardowego menu, zdaje się, że jest zmapowany.
Moja wnikliwość na tym się zakończy?a, ale specjalnie pozostawićam temat otwarty, aby ktoś znaj?cy się na tym stylu pomógł użytkownikowi.

A Ty znowu dajesz nieprzemyślan? odpowiedź :> Czasem naprawdę warto nie udzieli? odpowiedzi, a nie udziela? błądnej i co gorsza blokował temat :twisted:

PS. a w www.style.abc.pl, po wpisywaniu w szukaczk? "menu smileblue" pojawia się tylko to
http://style.pyrzyce.aplu...c.php?p=486#486

[ Dodano: 08-02-2005, 16:31 ]
maniol, przejrzyj ten temat:
http://www.przemo.org/php...p?p=45807#45807
może co? się przyda

maniol

Wysłany: 08-02-2005, 17:18   

Dzięki Ignis , że chociaż ty się zainteresowała? tym tematem i przeg??dne?a? styl SmileBlue i że temat został otwarty .Ja zanim zadałem to "głupie"(według pana patrika) pytanie na forum sp?dziłem dwa dni nad prób? przeróbki tego stylu i mi nie wysz?o . Szukałem także odpowiedzi na moje pytanie na forum ,ale też nie znalazłem . Patrik oczywięcie już nabi? ponad 1000 postów , ale chyba większo?? przez zamykanie tematów .Ale wcale mnie to nie dziwi , bo tak postępuj? mody na wiekszości for , które do tej pory odwiedzałem i nie dotyczy to tylko mojej osoby .A wracaj?c do tej przeróbki , to mógłby sie wypowiedzieć chyba ten co ten styl robić .

Ignis

Wysłany: 08-02-2005, 17:33   

spróbj porówna? sobie nagłówek ze standordowego stylu typu subSilver i ten, poprzez analogi? metodą prób i błądów spróbuj go zrobić według własnego uznania (zachowując naturalnie jakąś kopię zapasową). Obawiam się, że jest to jedyny sposób, ponieważ menu jest zmapowane na jednym obrazku. Chyba że zrobisz nowy jeden obrazek i go ponownie zmapujesz, ale dla mnie byłoby to trudniejsze rozwiązanie i mniej funkcjonalne na przyszło??. Nie wiem, kto wpadł na pomysł takiego menu :/

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi