|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:58 |
[pytanie] jak przerobić SmileBlue |
Autor |
Wiadomość |
maniol

|
Wysłany: 08-02-2005, 10:58 [pytanie] jak przerobić SmileBlue
|
|
|
Witam.Chciałbym nieco przerobić styl SmileBlue ,a w szczegulności jego górn? człą? w której znazduj? się wszystkie przyciski nawigacyjne.Próbowałem z plikiem overall_header , lecz tam można zmienić jedynie praw? człą? górnego panelu obok wyświetlającego się awatara .Za który plik się zabra? aby dokona? znian w górnej człąci strony głównej |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 08-02-2005, 15:18
|
|
|
Az normalnie niewiem co ci powiedziec
Powiem ci ze wyglad zew zmienaisz w :
overall_header.tpl
overall_footer.tpl
index_body.tpl
.css
Na taki tematy zostaje tylko jedno .... closed ....
ps. zajzyj na www.style.abc.pl i tu uzyj szukaj .;. |
|
|
|
 |
Ignis
|
Wysłany: 08-02-2005, 16:19
|
|
|
patrick, a znasz ten styl?
bo ja w pierwszej chwili się zdziwiłam, jak użytkownik napisać
Cytat: | Próbowałem z plikiem overall_header , lecz tam można zmienić jedynie praw? człą? górnego panelu obok wyświetlającego się awatara . |
ale pomyślałam, skoro próbować, to widać bzdur nie pisze.
ściągnąćam styl, przejrzałam i faktycznie w overall_header nie ma standardowego menu, zdaje się, że jest zmapowany.
Moja wnikliwość na tym się zakończy?a, ale specjalnie pozostawićam temat otwarty, aby ktoś znaj?cy się na tym stylu pomógł użytkownikowi.
A Ty znowu dajesz nieprzemyślan? odpowiedź Czasem naprawdę warto nie udzieli? odpowiedzi, a nie udziela? błądnej i co gorsza blokował temat
PS. a w www.style.abc.pl, po wpisywaniu w szukaczk? "menu smileblue" pojawia się tylko to
http://style.pyrzyce.aplu...c.php?p=486#486
[ Dodano: 08-02-2005, 16:31 ]
maniol, przejrzyj ten temat:
http://www.przemo.org/php...p?p=45807#45807
może co? się przyda |
_________________ Somewhere over the rainbow... |
|
|
|
 |
maniol

|
Wysłany: 08-02-2005, 17:18
|
|
|
Dzięki Ignis , że chociaż ty się zainteresowała? tym tematem i przeg??dne?a? styl SmileBlue i że temat został otwarty .Ja zanim zadałem to "głupie"(według pana patrika) pytanie na forum sp?dziłem dwa dni nad prób? przeróbki tego stylu i mi nie wysz?o . Szukałem także odpowiedzi na moje pytanie na forum ,ale też nie znalazłem . Patrik oczywięcie już nabi? ponad 1000 postów , ale chyba większo?? przez zamykanie tematów .Ale wcale mnie to nie dziwi , bo tak postępuj? mody na wiekszości for , które do tej pory odwiedzałem i nie dotyczy to tylko mojej osoby .A wracaj?c do tej przeróbki , to mógłby sie wypowiedzieć chyba ten co ten styl robić . |
|
|
|
 |
Ignis
|
Wysłany: 08-02-2005, 17:33
|
|
|
spróbj porówna? sobie nagłówek ze standordowego stylu typu subSilver i ten, poprzez analogi? metodą prób i błądów spróbuj go zrobić według własnego uznania (zachowując naturalnie jakąś kopię zapasową). Obawiam się, że jest to jedyny sposób, ponieważ menu jest zmapowane na jednym obrazku. Chyba że zrobisz nowy jeden obrazek i go ponownie zmapujesz, ale dla mnie byłoby to trudniejsze rozwiązanie i mniej funkcjonalne na przyszło??. Nie wiem, kto wpadł na pomysł takiego menu |
_________________ Somewhere over the rainbow... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!