|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Boltex 06-05-2012, 01:11 |
[Ikonki] Counter-Strike |
Autor |
Wiadomość |
Falle

|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
HajterS
|
Wysłany: 18-06-2010, 07:45
|
|
|
hheeh takie dziwne a ty Falle zobacz u ciebie w swietlnych zlecenie znow xD |
|
|
|
 |
czAD
Czarna lista
|
Wysłany: 01-07-2010, 17:37
|
|
|
pfff , kopia gosciu.
Ten styl był kupiony dla csiec.pl , a Ty to skopiowales... |
|
|
|
 |
BigMen

|
Wysłany: 01-07-2010, 17:50
|
|
|
to juz bylo ale dobre te ikonki |
|
|
|
 |
SpiJay
|
Wysłany: 07-07-2010, 12:18
|
|
|
csiec.pl ?
Kochany przedmówco, pytanie, dlaczego ta strona znajduje się na mojej liście 7 stron ww, która skradła go bez pozwolenia ?
Takie cwaniackie wypowiedzi proponuje Ci wsadzić sobie w buty lub zamknąć się i nic nie pisać, jeśli takiej potrzeby nie ma !
czAD napisał/a: | a Ty to skopiowales... |
Dowodem mogą być pliki PSD, na których widnieje autentyczny zapis czynności wykonywanych podczas pracy nad plikiem.
I proszę Cie, nie wyjeżdżaj mi z takimi tekstami, bo Twoja csiec.pl z 13 letnim dzieckiem na czele dawno przestała istnieć,
Przez takie szczeniackie zachowania wielu ludziom uprzykrzacie prace, ja praktycznie nic nie straciłem, bo kradzież miała miejsce w chwili, gdy styl nie był jeszcze gotowy, więc co mi po takim jednym stylu ?
Zastanów się kolejnym razem jak coś napiszesz. Deb*&u !
Pierwszy raz, ktoś mnie wyprowadził z równowagi.. |
_________________ SpiJay.com | PROGRAMOWANIE | INTELIGENTNE INTERFEJSY | MODUŁY ANALITYCZNE |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!