[sponsoring] pod istniejące forum |
Autor |
Wiadomość |
Widmo
|
Wysłany: 24-01-2005, 04:45 [sponsoring] pod istniejące forum
|
|
|
Zasponsoruje serwer pod FORUM.
Zasady:
forum ma JU? istnie? a nie ze dopiero ktos zalozy...
ma mieć duuuuzo userow i duuuzo postow i ma istniec od dawna.
tematyka: nie warezowa
zgloszenia ponizej - nalezy podac adres forum, i dlaczego to TY masz dostac serwer ?
Warunki:
jak nie działa to nie narzekasz
tekstowa stopka o hostujacym w stopce forum.
Serwer:
4 x 3 procki nazdy po 3 GB = 12 GB mocy
1 GB RAM
lacze 100 MB/s |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
Ostatnio zmieniony przez Widmo 31-01-2005, 17:51, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kermit
|
Wysłany: 24-01-2005, 17:23
|
|
|
www.Lzb.webd.pl - serwis rymowania - Liryka Zielonego Buntownika - zieloneF
Strona/forum poświęcone są rymowaniu, ludzie wchodzę kiedy mają ochot? i piszę teksty Rap. Takiego drugiego forum w necie nie ma prócz dobry lot ale tamto już dawno nie istnieje. Obecnie jestem na webd.pl ale wykupiłem jedynie serwer na miesiąc czasu, by ich przetestować. Przeniosłem się z Lycos. Proszę wspomóż Nas. Zgadzam się na Wszelkie Warunki
pozdrawiam
<HR>
PRZECHODZI
zglos sie na gg w celu omowienia szczegolow. Widmo |
_________________ Podpis jest niedozwolony, bo forum policyjne! |
|
|
|
|
Jupiter
|
Wysłany: 25-01-2005, 20:45
|
|
|
www.trancemusic.er.pl strona poswiecona muzyce i nie tylko . No poczywiscie link stopka i banner i specjalna ranga sponsor forum a takze dostemp do mebers co ty na to jak cos to na gg 6735585
<HR>
Moze by i przeszlo od razu, ale teamtyka nie 'moja' oraz 2 warny sprawiaj? ze jesli nie zglosi sie nikt wiecej to może przejdzie... Widmo |
|
|
|
|
forumek
|
Wysłany: 28-01-2005, 14:33
|
|
|
Witam,
Szukam serwa na forum klasowe. Niedawno taki założyłem i napisalismy 250 postów lecz zablokowali nam konto! Prosze Widmo pomóz nam! zrobićem kopię zapasową gdy było około 190 postów - szkoda. Rozpatrz proszę nasz? propozycj? a będziemy Ci bardzo wdzięczni i zgadzamy się na wszelkie warunki - na górze i na dole mogę był banery przemo forum i hosting by przemo !!!! dziekujemy! zgadzamy się na wszystko
z powałaniem
Artur
mój wcześniejszy nick to Arturello ale niestety zapomniałem hasła ...
Forum Klasowe to za male forum. a i nawet 300 postow by mnie nie przekonalo. ODPADA |
|
|
|
|
forumvm
|
Wysłany: 30-01-2005, 17:31
|
|
|
Witam
Moje forum jest o tematyce Hip Hop mam duzo userów lecz musiałem 500 zabanowa? poniewaz serwer nie pozwala? na tak dużą liczbe userów. Aktualnie mam serwer Lycos Zgadzam sie na wszystkie warunki. Nie stał mnie na dobry serwer...
Pozdrawiam
www.forumvm.er.pl
<HR>
PRZECHODZI
zglos sie na gg w celu omowienia szczegolow. Widmo
Martwo mnie tylko tych 500 zbanowanych :] |
|
|
|
|
czajnik-9
|
Wysłany: 30-01-2005, 20:33 Sponsoring
|
|
|
http://gryforum.freeownhost.com/ - moja strona o grach, komputerach, komórkach i internecie. Jak na razie się rozwija , ale jest fajna. Chciałbym dostać lepszy serw i jakąś dobr? reklame. Chętnie bym wymieni? się bannerem
<HR>
Cytat: | Jak na razie się rozwija |
to nie ma szans.
aha, i juz widze to czego nienawidze:
100 kategorii 1 post
2 userow w tym 2 adminów... Nie trawie tego...
ODPADA |
|
|
|
|
jackes
|
Wysłany: 31-01-2005, 11:32
|
|
|
Zapraszam na moje forum.Istnieje od 31.12.2004 i już ma niezły dorobek
Forum "stoi" na serwerze z firmy "Netlook".W ciągu tych trzydziestu kilku dni musiałem - ze wzglądu na powiększając? się liczbe użytkowników - przej?c przez kilka pakietów oferowanych przez w/w firme aż wylądowałem na parametrach niestandartowych (20 GB transferu).
Dlaczego to mnie powiniene? zasponsorowa? serwer pod forum?Poniewa? podchodzą do sprawy poważnie,zależy mi na rozwinięciu forum,z własnej kieszeni finansuje serwery na których są pliki do pobrania z forum (bardzo dobre serwery ale niestety nie można na nich "postawić forum) - co ?wiadczy o moim zaanga?owaniu i podejściu do sprawy.
Pozdrawiam - Jackes.
P.S. Tylko czy oferowany przez Ciebie serwer jest lepszy od tego którego używam??? |
Ostatnio zmieniony przez jackes 31-01-2005, 13:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 06-02-2005, 12:21
|
|
|
Moje forum istnieje od dawna. Działa na serwerze lycos - i dlatego jest troche marnie. Ma całkiem dużo userów i postow - radzilbym tez luknac w statystyki. www.free4forum.wortal.org - dlaczego to wlasnie ja mam miec server ? poniewaz chce aby forum bylo jak najlepsze,poniewaz udalo mi sie zainstalowac mody na lycosie
oczywięcie dostaniesz range sponsor i reklame na moim forum + wszystkie warunki ktore przedstawiles |
|
|
|
|
DJ_Karas
|
Wysłany: 08-02-2005, 17:42
|
|
|
tak jak napisałeś mi w którym? poście, tak się zgłaszam, ponieważ przez tych jemio?ów z cal.pl strona znowu nie działa!!
Forum istnieje od około póż roku, adres to www.totalmp3.prv.pl
Ponad 4 tysi?ce userów i bardzo dużo odwiedzin, jak widać za dużo, jak na płatne serwery, bo wymiłk?j?...
Z góry dzięki |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 09-02-2005, 00:37
|
|
|
wstrzymuje na razie sponsoring ze wzgledu na coraz czestrze problemy z serwerem... pad za padem a mi zniknelo jedno z wielu kont - ale to bylo konto na ktore specjalnie kupilesmy ten serwer, zostalo skasowanych 100 MB danych 100 MB bazy (!!), strona generowala 12 GB ruchu na miesiac (zero plikow do sciagania)... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
DjKwaku
|
Wysłany: 23-03-2005, 21:55
|
|
|
Widmo no to co Ci poszlo to miej wiecej tak jak moje forum .. wlasnie poszukuje serwera na nie bo kurde padaja jak muchy 3 platne 2 sponsorowane i wysiadaja
ale jest to forum Warezowe wiec odpada co ? baza danych ponad 100Mb , miesiecznie jakies 25-35 Gb powinno styknac.. może wiesz kto by sie tym zainteresowal ? popunder banner .. obojetnie byle by serwerek w miare szybki i wytrzymaly |
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 23-03-2005, 22:00
|
|
|
DjKwaku napisał/a: | baza danych ponad 100Mb , miesiecznie jakies 25-35 Gb |
watpie ze ktos udzilei sponsorig pod to sie kupuje serwer |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
DjKwaku
|
Wysłany: 24-03-2005, 17:13
|
|
|
patric mylisz sie daja daja... juz mialem 2 ale no sa troszeczku zbyt awaryjne
Widmo
http://www.przemo.org/php...p?p=68459#68459
juz wszyscy leca...
nie dostanesz nigdzie serwera za free jeszcze pod warez...
jezeli umiesz cos z warezu - a nie tylko forum zalozyc - to wejdz na www.warezy.info
i dolacz sie do grupy...
no nie wiem dlaczego zamknales ten temat mowie ze dostalem wiec nie pisz mi ze nie dostane ok no i po ki podales mi linka do tego hmmmm forum warezowego ? reklame chcesz zrobic ? poszukuje serwera forum sie trzyma zarejestrowanych userow jest prawie 2 razy wiecej niz na banditos wiec nie wiem po co to zrobiles Freelinkz jak feniks nie zginie i nie przejde nigdy w zyciu na inne forum wiec prosze Cie ladnie o odblokowanie mojego tematu bo nie lamie regulaminu.. poszukuje serwera może ktos sie tu zglosi a jak nie to nie szukam tez gdzie indziej ale to ze zamykasz temat i podajesz linka do innego forum zebym sie tam zarejestrowal to moim zdaniem jest smieszne
swoja droga.. najlepiej jak by to byl sponsor.. ale może ktos ma cynk gdzie sa jakies dobre platne co mi nie zablokuja bo to warez juz mialem przypadki ze forum postalo 3-4 dni a kolo sie zmyl powiedzial ze to warez i zablkowal.. kasy nie oddal i wiedzial SKURW** ze to warez bo byl na forum nawet mial konto |
|
|
|
|
|