|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] linki menu 10 godzin kombinowania ;) |
Autor |
Wiadomość |
PowerTrax
|
Wysłany: 19-06-2010, 14:04 [Problem] linki menu 10 godzin kombinowania ;)
|
|
|
Witam siedze juz koło 10 goodzin i kombinuje odnosnie menu na www.lkf.x25.pl/forum/portal.php
mam taki problem ze w menu nie moge ustawic <a href="staff.php?sid=au_sid"> bo pokazuje mi sie aby staff.php i gdy wchodze tam zalogoway to mnie wylogowywuje tak samo jest przejscie z portalu na forum tez gdy przechodze jestem wylogowywany bo nie pokazuje au_sid
Przeszukałem naprawde wszystko co mozliwe, zostaliscie aby wy i wasza pomoc nie czaje tego bo w loogo przekierowuje bez probemu a po prawwej stronie nie da rady nie wiem co to za miejsce XD |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kevin_
![](images/avatars/14381999464a4797640df07.jpg)
|
Wysłany: 19-06-2010, 14:44
|
|
|
Linki filtruj przez append_sid() np. w portal.php
po
Kod: |
'L_RECENT_TOPICS' => $lang['Recent_topics'],
|
dodaj
Kod: |
'staff_link' => append_sid("index.{$phpEx}?staff"),
|
i w portal_body.tpl tylko robisz Kod: | <a href="{staff_link}" class="gensmall">staff</a> |
poza tym link to staff. nie index.php?p=staff jak to Ty masz na portalu |
_________________ Prezes |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!