|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Unixstorm.org |
Autor |
Wiadomość |
Mysliwy^^
|
Wysłany: 11-03-2010, 16:11 [OffTopic] Unixstorm.org
|
|
|
Witam. Chcialbym opisac a raczej przestrzec Was przed hostingiem Unixstorm.org. Ostatnimi czasy procz powaznych problemow technicznych doszla do tego ignorancja adminow. Uptime ich serverow mozna ocenic na 70%..... Codziennie strony padaly na przynajmniej godzine...Moze to co oferuja na hostingu wyglada obiecujaco to jednak nie koniecznie jest to stabilne. Zglaszalem im problem z bazami danych, ze sa niestabilne, ze sa timeouty do nich oraz ze za malo jest dopuszczalnych jednoczesnych polaczen do baz mysql bo zaledwie 40. Dostalem odpowiedz ze to nie jest ich wina....Strony na ich hostingu "mula", o ile laskawie sie odpala. Z czystym sumieniem moge powiedziec ze jest to najgorszy hosting z jakiego korzystalem. Wcale sie nie zdziwilbym jak darmowe hostingi sa stabilniejsze niz wyzej wymieniony.... Odradzam zakup pakietu u Nich.. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Deviant
zbanowany

|
|
|
|
 |
masimo
|
Wysłany: 11-03-2010, 16:34
|
|
|
Ja też nie mam dobrego zdania o tej firmie oto w ostatnim czesie (od 10 stycznia do teraz mieli 4 awarie) , a na poprzednia , admin mi odpisał ze jak sie nie podoba to nie musze u nich korzystać z usług - to nie jest profesjonalna firma (takie jest moje zdanie) , oraz napisał mi że nigdzie nie podpisywali ze mna umowy na 100% uptime w skali roku . Oni chyba dbają o klientow jak ktoś kupi usługe za 1000pln wtedy może obsługa jest bardziej rzetelna o nie pisze klientom jak mi :
Cytat: | Witam,
Jest to pierwsza awaria, do tego trwała 30 minut.
Jeśli nie odpowiadają Panu nasze usługi - proszę z nich zrezygnować.
Nigdzie nie podpisał Pan umowy z nami, że gwarantowany będzie uptime
100% w skali roku. |
Takie cos dostałem na mail-a słowo w słowo ...
Wczesniej napisałem ze mam servery cs-a podłaczone do strony i jak strona nie dziala to crashuje i domagam sie rekompensaty , no ale oczywiscie kupujac server za 12,20 jestem nikim i jest to tej firmie obojetne czy bede u nich hostował stron e czy nie...
Ja ich uptime oceniam na 75% ... Pozdrawiam
[ Added: 11-03-2010, 16:34 ] |
|
|
|
 |
Mysliwy^^
|
Wysłany: 11-03-2010, 16:37
|
|
|
To ze korzystam z phpbb3 to nie ma nic do rzeczy, mialem tam strone we fleshu, i dodatkowo skrypty psychostats i amxbans i jak padalo to wszystko razem. KIedys byl to dobry hosting nie narzekalem ale to co dzieje sie u nich ostatnimi czasy przechodzi ludzkie pojecie |
|
|
|
 |
masimo
|
Wysłany: 11-03-2010, 16:40
|
|
|
Ja to samo miałem u nich całośc psycho , amxbans , cała strona wszystko padało z serverami do cs-a włacznie - niestety obsługa i awarie do d... |
|
|
|
 |
Michal Gottlieb
|
Wysłany: 17-03-2010, 11:41
|
|
|
Obaj Panowie mówiąc delikatnie... mijają się z prawdą...
Nie będziemy kolejny raz toczyć tej dziecinnej dyskusji, więc po prostu jeśli ktoś chce wiedzieć jak było naprawdę to zapraszam tutaj: http://www.webhostingtalk...rg/page__st__40
Wszystko tam zostało wyjaśnione.
Najwyraźniej te dwie osoby nie mają wystarczającej odwagi aby dać nam szansę wypowiedzieć się tam, gdzie te bajki rozpisują... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!