|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: joli 15-03-2010, 15:18 |
Wydzielone z czarnej listy zleceniodawcow |
Autor |
Wiadomość |
JustDoIt!
|
Wysłany: 14-03-2010, 11:21
|
|
|
Lisu15, sry ze się wwalam ale Przeciez w ustawieniu cash moda można ustawć na dziesiętne i wygladało by to tak : 0 (jak ktos by nic nie miał e-hajsu )
i tu kłania się bezmyślność
Shadow4 |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Bella
|
Wysłany: 14-03-2010, 11:29
|
|
|
Proszę wybaczyć, że się wrące, ale wydaje mi się, że osoba wykonująca zlecenie powinna brać zaliczkę, po to aby uniknąć takich właśnie przykrych sytuacji; przed wykonaniem - zaliczka.
pozdrawiam. |
|
|
|
|
Shadow4
Czarna lista
|
Wysłany: 14-03-2010, 21:42
|
|
|
lisu dostal zaliczke ale ze zwalil nie dostal ostatniej raty i zabral mi server
[ Dodano: 14-03-2010, 21:48 ]
Lisu napisze tylko tyle ze jestes niewychowanym dzieciakiem i ostrzegam przed tobą |
|
|
|
|
Lisu15
|
Wysłany: 15-03-2010, 14:49
|
|
|
Shadow4 napisał/a: | zabral mi server | kto ci zabrał serwer dzieciaku
Podałem ci hasło nowe z kilka dziesiąt razy. Ty po prostu nie umiesz czytać. Podawałem ci kilka razy. Pisałem ci że masz w archiwum nawet ale ty nie, Podaj!. No to podałem. Potem next rozmowa i znow pytasz o to samo hasło...
Shadow4 napisał/a: | Lisu napisze tylko tyle ze jestes niewychowanym dzieciakiem i ostrzegam przed tobą |
Wiem że Moge dostać teraz warna ale gówno mnie obchodzi jak mnie nazywasz. Liczę się ze zdaniem innych ludzi lecz z twoim nie.
[ Dodano: 15-03-2010, 14:50 ]
JustDoIt! napisał/a: | Lisu15, sry ze się wwalam ale Przeciez w ustawieniu cash moda można ustawć na dziesiętne i wygladało by to tak : 0 (jak ktos by nic nie miał e-hajsu ) |
Nie czepiaj się już ty. U mnie krucho z ENG a cash mod w standardowej wersji jest właśnie w części angielskie. |
_________________ HTML to podstawa...
CSS to potęga...
Powróciwszy, by siać zamęt. |
|
|
|
|
Oneitatsu
|
Wysłany: 15-03-2010, 15:07
|
|
|
Może załatwicie swoje niesnaski gdzieś na stronie, a nie będziecie zaśmiecać wydzielonego już zresztą wątku?
[ Komentarz dodany przez: Tavaro: 15-03-2010, 15:17 ]
...bo będzie warn, dla obu. Chcecie się wyzywać od dzieciaków, to idźcie na GG/PW/nie wiem, umówcie się na ustawkę albo coś. My tu chcemy konkretnych postów popartych konstruktywną argumentacją, a nie nastoletnich przepychanek.
W tym poście niczego nie zmieniałem, poprawiałem tylko swoje literówki. |
Ostatnio zmieniony przez Tavaro 15-03-2010, 15:19, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!