|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:58 |
[pytanie] zmiana polozenia rang |
Autor |
Wiadomość |
wasyl
|
Wysłany: 05-01-2005, 12:31 [pytanie] zmiana polozenia rang
|
|
|
Witam!!
Mam taki problem. Zainstalowałem kobicie forum ze stylem SmileBlue bo ten jej najbardziej przypadł do gustu i po jakimś czasie jak wstawićem rangi to sie okaza?o ze dziwnie pokazuje ikonki a mianowicie pod avatarem a nie jak w kazdym innym stylu odrazu pod nickiem. Przykład na obrazku
.
Mam pytanie czy można (jesli tak to w jaki sposob) zmienic pozycje ikonki rangi odrazu pod nicka i jego tytuł. |
_________________ Pozdrawiam
Wasyl |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
They

|
Wysłany: 05-01-2005, 13:45
|
|
|
przenieść ten kod {postrow.RANK_IMAGE} na inne miejsce w pliku viewtopic_body.tpl .
[ Dodano: 05-01-2005, 13:46 ]
pod nicka i tytułu to:
znajdź: Kod: | {postrow.POSTER_RANK}{postrow.CUSTOM_RANK} |
wklej następny:
Kod: | {postrow.RANK_IMAGE} |
|
|
|
|
 |
wasyl
|
Wysłany: 05-01-2005, 14:02
|
|
|
Dzięki wielkie They, własnie to zrobićem i ?miga aż mi?o :] |
_________________ Pozdrawiam
Wasyl |
|
|
|
 |
shqvarny

|
Wysłany: 09-01-2005, 10:16
|
|
|
ehh...było wiele razy... aż chyba uzupełni? FAQ, bo już tyle razy się ktoś pytań "jak zrobić, żeby to było na górze, tamto na dole, a to się ?wieci?o" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!