|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:36 |
Ogłoszenia w shoutboxie |
Autor |
Wiadomość |
michalman
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kubuś Puchatek
|
Wysłany: 16-01-2010, 01:22
|
|
|
Można zrobić aby to ogłoszenie mogło iść wzdłuż całego shoutboxa zamiast tylko kawałek po lewej stronie ?
Screen:
I jeszcze małe pytanko, otóż Cytat: | <table width="{SHOUTBOX_WIDTH}" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" class="forumline" style="border-width: 1px;"> | Ja tego nie mam na stylu DarkMW to jak dodam Cytat: | <!-- BEGIN ogloszenie_sb -->
<tr>
<td class="row1">{ogloszenie_sb.SHOUTBOX_OGLOSZENIE}</td>
</tr>
<!-- END ogloszenie_sb --> | po Cytat: | <table width="{SHOUTBOX_WIDTH}" align="center" cellpadding="1" cellspacing="0" class="row1"> | będzie dobrze ?
[ Added: 16-01-2010, 02:33 ]
Jak naciskam na Shoutbox pokazuje mi się puste pole, co i gdzie usunąć aby nic się nie otwierało ? |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 16-01-2010, 11:00
|
|
|
Spróbuj Kod: | <td class="row1">{ogloszenie_sb.SHOUTBOX_OGLOSZENIE}</td> | zamienić na Kod: | <td class="row1" colspan="2">{ogloszenie_sb.SHOUTBOX_OGLOSZENIE}</td> | znajdź Kod: | <td colspan="2" class="catHead" align="center"><a href="{SHOUTBOX_URL}" style="text-decoration:none;" title="{L_ALL_MESSAGES}"> <b>ShoutBox</b></a> | i zamień na Kod: | <td colspan="2" class="catHead" align="center"> <b>ShoutBox</b |
[ Dodano: 16-01-2010, 11:02 ]
pczywiście zjadło mi jeden znak na końcu. Powinno być Kod: | <td colspan="2" class="catHead" align="center"> <b>ShoutBox</b> |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
Kubuś Puchatek
|
Wysłany: 16-01-2010, 14:58
|
|
|
Teraz działa dziękuje
Jeszcze jedno pytanie, można zrobić takie ogłoszenie jak u samej góry strony ? |
|
|
|
|
wlochen
|
Wysłany: 23-01-2010, 17:08
|
|
|
Kod: | ALTER TABLE `phpbb_shoutbox_config` CHANGE `config_value` `config_value` TEXT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci NOT NULL DEFAULT '';
INSERT INTO `phpbb_shoutbox_config` (
`config_name` ,
`config_value`
)
VALUES (
'ogloszenie', ''
);
|
jestem noobkiem w sQl ...
Co mam z tym zrobić bo nie za bardzo rozumiem x) |
|
|
|
|
cypeczek
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
krystianr
|
Wysłany: 23-01-2010, 19:45
|
|
|
cypeczek napisał/a: | No dodać takie zapytanie do bazy |
w phpBB2 by Przemo :: View topic - phpMyAdmin - obsługa lub w pa -> sql -> sql |
_________________ eat
sleep
trance
repeat
Ostatnio odwiedziłeś nas 04-01-2016, 11:36
Obecny czas to 03-12-2021, 16:58 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!