|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: Tavaro 19-12-2009, 19:30 |
[propozycja] Specified Post Link |
Autor |
Wiadomość |
PeeX
|
Wysłany: 19-12-2009, 12:14 [propozycja] Specified Post Link
|
|
|
Witam, czy istnieje możliwość zmienienia tej modyfikacji: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=30114 tak aby liczba z linkiem do postu nie wyświetlała numeru wszystkich postów na forum, tylko posty z danego tematu: np. w temacie o nazwie "????" było napisane np. 10 postów, 1szy post ma cyfre 1, 2-2,3-3 itd?
Proszę o pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu

|
|
|
|
 |
PeeX
|
Wysłany: 19-12-2009, 12:45
|
|
|
Tak, mogło by być, tylko żeby dodatkowo był link do nich, a tamta modyfikacja tylko numeruje. Może ktoś to potrafi przerobić? Ja niestety nie ogarniam |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 19-12-2009, 13:09
|
|
|
PeeX, a spróbuj zamienić Kod: | 'NUMER_POSTA' => $numer_posta, | na Kod: | 'NUMER_POSTA' => '<a href="' . append_sid("viewtopic.php?p=$postrow_post_id#$postrow_post_id"). '">'.$numer_posta . '</a>', |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
PeeX
|
Wysłany: 19-12-2009, 19:10
|
|
|
xlesiu, ok, działa, działa
Dziękuję
Bóg Ci to w dzieciach wynagrodzi
Temat można zamknąć. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!