|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] [Opinie] Netrar.pl |
Autor |
Wiadomość |
lol161
|
Wysłany: 14-05-2009, 07:05 [OffTopic] [Opinie] Netrar.pl
|
|
|
Witam
Mam pytanie wczoraj na pewnym forum znalazłem ich ofertę z kodem promocyjnym -50% START, interesuje mnie zakup pakietu Midi za 40zł rok przy użyciu kodu, co o nich myślicie mam forum przema i zależy mi na szybki dostępie do serwera. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
strus

|
Wysłany: 14-05-2009, 09:04
|
|
|
mysle ze taki sam hosting moge postawic w godzine.. nie wypominajac wcale layoutu strony
Niczym nie zachwycaja.. ja bym nie zaufal |
_________________ if(DobaZegarowa>24) cout<<"Z checia Ci pomoge!"; else cout<<"Fuck OFF and Find OUT it yourself."; |
|
|
|
 |
webmaestro
|
Wysłany: 14-05-2009, 09:08
|
|
|
Ja kupilem na allegro konto za 13zl:) tez netrar.pl |
|
|
|
 |
strus

|
Wysłany: 14-05-2009, 09:10
|
|
|
swietnie, jeszcze powiedz ze na rok albo pol roku to pogratuluje
Wszystkim tym co kupuja konta za takie pieniadze na dluzszy okres czasu i w dodatku na allegro gratuluje serdecznie |
_________________ if(DobaZegarowa>24) cout<<"Z checia Ci pomoge!"; else cout<<"Fuck OFF and Find OUT it yourself."; |
|
|
|
 |
lol161
|
Wysłany: 14-05-2009, 09:24
|
|
|
ja właśnie wziąłem konto na test 7dni za darmo zobaczymy jak się będzie spisywało a co do strony to może nie jest profesjonalna ale nie to najważniejsze tylko jak będzie działał serwer |
|
|
|
 |
strus

|
Wysłany: 14-05-2009, 09:28
|
|
|
lol161, nie, najwazniejsze jest to ze jestescie dosyc naiwni
Co za problem postawic server ktory bedzie dzialal cudownie ? Zaden problem. Ale przy polityce firmy sprzedajacej na allegro konta po 13 zl to pomysl logicznie.. beda pchac ile wlezie uzytkownikow na 1 server. Moze dzialac super i miesiac.. moze i poltora jak sie uda.. ale predzej czy pozniej bedzie kaszana |
|
|
|
 |
webmaestro
|
Wysłany: 14-05-2009, 12:43
|
|
|
Kupilem hosting nie na duze forum ale dla testow. |
|
|
|
 |
netrar
|
Wysłany: 16-05-2009, 12:22
|
|
|
Witam
Jak ktoś już zauważył to nie liczy się wygląd strony ale jakość usług, strona do końca maja zostanie zmieniona
Chciałbym Wam przedstawić ofertę firmy hostingowej Netrar.pl
Posiadamy bezpośrednie wpięcie światłowodowe do sieci Crowley i GTS. Łącza skonfigurowane są przy pomocy protokołu BGP4 w trybie nadmiarowości, co zapewnia nieprzerwaną pracę sieci w przypadku awarii któregoś z nich. Lokalizacja, jak i konfiguracja naszej infrastruktury, zapewnia wysoką jakość połączenia i niskie czasy dostępu.
Pakiet MINI
Pojemność: 1024 MB
Transfer M/C: 15 GB (180 GB ROK)
Bazy MySQL: 15
Cena: 3,99 Miesięcznie, 19,99 Pół, Roku, Rok 39,99
Pakiet MIDI
Pojemność: 3 GB
Transfer M/C: 30 GB (360 GB ROK)
Bazy MySQL: 25
Cena: 7,99 Miesięcznie, 49,99 Pół, Roku, Rok 79,99
Pakiet MEDIUM
Pojemność: 4 GB
Transfer M/C: 50 GB (600 GB ROK)
Bazy MySQL: 45
Cena: 13,99 Miesięcznie, 79,99 Pół, Roku, Rok 139,99
Pakiet MAX
Pojemność: 8 GB
Transfer M/C: 80 GB (960GB ROK)
Bazy MySQL: Bez Limitu !!
Cena: 19,99 Miesięcznie, 99,99 Pół, Roku, Rok 199,99
Serwery są ulokowane w Polsce w Centrum Łodzi.
Specjalnie dla userów forum Promocja -50% przy zamówieniu proszę podać kod "START"
Wszystkie konta są tworzone automatycznie po przez panel WHMCS, do każdego konta przysługuje darmowy 7-dniowy TEST !
Zamów
http://www.klient.netrar.pl/cart.php
Netrar.pl
ul. św.Antoniego 11
61-359 Poznań
NIP:781-165-10-60
REGON:300634178
e-mail: bok@netrar.pl |
|
|
|
 |
strus

|
Wysłany: 16-05-2009, 20:09
|
|
|
Cytat: | Jak ktoś już zauważył to nie liczy się wygląd strony ale jakość usług, strona do końca maja zostanie zmieniona |
No prosze Cie.. jak widze ze firmy nie stac na zrobienie porzadnej strony, albo chociaz zaplacenia komus zeby to zrobil to nie traktuje takiej firmy powaznie. Ciekawe czy Ty bys samochod kupil w baraku ze sloma na dachu czy w salonie ? Juz nie wspomne o formularzu zamowien postawionym na gotowym skrypcie - 0 wysilku
Bez urazy, ale obecna strona wyglada jak strona zrobiona przez nastolatka na zaliczenie zajec informatyki.
Tak czy owak zycze powodzenia |
|
|
|
 |
Valve
|
Wysłany: 18-08-2009, 19:34
|
|
|
Firma godna polecenia mam od lipca hosting i mala awaria w serwerowni 1 h a tak to smiga ;.] bardzo dobry support zawsze pomaga szybko |
|
|
|
 |
krk
|
Wysłany: 21-08-2009, 20:09
|
|
|
ja również polecam mam tam konto od czerwca i praktycznie zero awarii Polecam wszystkim za tą cenę
www.zjadacz-linków |
Ostatnio zmieniony przez Tavaro 22-08-2009, 02:43, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
TheAPZE
|
Wysłany: 27-10-2009, 15:45 OSZUST
|
|
|
Witam,
jestem wykonawcą strony Netrar.pl.
Dnia 05.09.2009r otrzymałem e-mail, w którym zawarta była prośba o odświeżenie aktualnej szaty graficznej strony. Projekt wstępny został przygotowany na następny dzień, a ostatecznie zaakceptowany dnia 08.09.2009r - od tego dnia czekam na zapłatę za wykonaną usługę.
Wysłałem 6 e-maili do Netrar (jak nie więcej), w których ubiegałem się o uiszczenie zapłaty, ale odpowiedzi jak nie było, tak nie ma. Dziś z ciekawości sprawdziłem, co słychać pod adresem www.netrar.pl i ku zdziwieniu moim oczom ukazał się wykonany przeze mnie projekt.
Strona została po prostu ukradziona z serwera, gdzie widniała w wersji podglądowej. Nie otrzymałem zapłaty za wykonaną usługę, ani informacji o chęci jej publikacji.
W zaistniałej sytuacji śmiem stwierdzić, iż netrar.pl jest niepoważnym kontrahentem.
NIE POLECAM NIKOMU ! ! !
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!