|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Banowanie użytkownika korzystającego z neostrady |
Autor |
Wiadomość |
klisiu
|
Wysłany: 29-07-2009, 22:12 Banowanie użytkownika korzystającego z neostrady
|
|
|
Witam,
Jako, że nie zdołałem odszukać na forum Przemo.org informacji jakiejkolwiek o banowaniu użytkowników neostrady. Mam użytkownika forum, który na swoim pierwszym koncie zarobił bana - korzysta z neostrady, tak więc ma zmienny adres IP przez co próby banowania okazują się bezsensowne, gdyż po chwili osoba ta tworzy nowe konto podając nowy adres e-mail.
Czy istnieje jakakolwiek możliwość zablokowania mu całkowitego dostępu do forum? Byłbym wdzięczny za udzielenie jakiejkolwiek informacji, dzięki której zdołam osiągnąć zamierzony przez administrację forum cel - zbanowanie jednego z najbardziej uciążliwych użytkowników forum. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bigsmok
Czarna lista

|
Wysłany: 29-07-2009, 22:15
|
|
|
mozesz zglosic do abouse na forum gdzies bylo o tym poszukaj. |
|
|
|
 |
klisiu
|
Wysłany: 29-07-2009, 22:16
|
|
|
bigsmok napisał/a: | mozesz zglosic do abouse na forum gdzies bylo o tym poszukaj. |
Tzn na forum, na którym ten użytkownik ma dostać bana? |
|
|
|
 |
bigsmok
Czarna lista

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!