|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
problem z dodaniem avka |
Autor |
Wiadomość |
Master93
|
Wysłany: 29-07-2009, 18:01 problem z dodaniem avka
|
|
|
Witam. Chcialem dodac sobie avka do profilu i wywala mi błąd u góry forum
Cytat: | Warning: tempnam() [function.tempnam]: open_basedir restriction in effect. File(/home/dyndel/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/fuckrs:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/fuckrs/public_html/includes/usercp_avatar.php on line 234 |
Wgrałem ten plik z paczki i to samo. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 29-07-2009, 19:42
|
|
|
Dokoncz instalacje według instrukcji. Ustaw chmody
http://www.fuckrs.webd.pl/check_files.php |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!