Dziwne błędy... |
Autor |
Wiadomość |
Bucu

|
Wysłany: 13-07-2009, 22:09
|
|
|
cache spróbuj wywalic, druga sprawa widze nadal w check files balagan, pewien jestes ze modyfikacja plików tego nie spowodowala? |
_________________ Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Leone

|
Wysłany: 13-07-2009, 22:14
|
|
|
Cytat: | SQL Error : 2006 MySQL server has gone away |
Dziękujemy za uwagę.
Karolus_Real, jeśli czyszczenie tabel, naprawa i synchronizacja nie pomogły, to to będzie odpowiedzią.
Serwer bazy danych się delikatnie mówiąc.. popsuł.
Ty tego nie naprawisz, pisz do adminów.
Owszem, możesz niwelować skutki tych błędów, ale ile można.
Bucu, w plikach mógł jedynie rozwalić w jakimś miejscu składnię, co sprawiło, że źle się naliczało itd. Ale pliki nie rozwaliłyby bazy danych. |
_________________ She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita. |
|
|
|
 |
Karolus_Real

|
Wysłany: 13-07-2009, 22:36
|
|
|
Odpowiedź od hostingu:
"Serwer dziala poprawnie."
Hmm...?
Ps. Jak robi się czyszczenie tabel?
Bo robiłem wszystko po za tym...
[ Dodano: 13-07-2009, 22:52 ]
DZIAŁA
Pomogło wyczyszczenie tabel |
|
|
|
 |
Leone

|
Wysłany: 13-07-2009, 22:52
|
|
|
wykonaj chociażby to zapytanie
Kod: | TRUNCATE TABLE phpbb_read_history |
I jeśli 'serwer działa poprawnie' chwilę po tym, jak się wykraczył, to ja bym zastanowił się nad zmianą hostingu. |
_________________ She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita. |
|
|
|
 |
Karolus_Real

|
Wysłany: 13-07-2009, 22:53
|
|
|
Jeszcze tylko 1 sprawa:
Ostatnio odwiedziłeś nas Dzisiaj 22:31
Obecny czas to 2009-07-10, 22:38
3 dni wstecz + około 20 minut wstecz
Jak zmienić na aktualną datę i godzinę? |
|
|
|
 |
Leone

|
Wysłany: 13-07-2009, 22:57
|
|
|
Zobacz, jaką sferę czasową masz ustawioną w PA.
Ale to raczej będzie wina hostingu, bo nie sądzę, aby istniała sfera czasowa 'cofająca' aż 3 dni.
Inaczej mówiąc - albo spróbuj porozumieć się z adminami, albo zmieniaj hosting. |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 13-07-2009, 23:03
|
|
|
Karolus_Real napisał/a: | Odpowiedź od hostingu:
"Serwer dziala poprawnie."
Hmm...? |
Karolus_Real napisał/a: | Obecny czas to 2009-07-10, 22:38 | i to sie nadaje do Fucktu....
poprawnie to on moze i działa, tylko szkoda ze przedwczoraj. Pewnie przywracali dane, albo cos innego, skopali i nawet sie przyznac nie chca. Ewidentnie wina hostingu. Wszystkie objawy na to wskazuja.
czyzby słynny cal.pl?
współczuje |
|
|
|
 |
Karolus_Real

|
Wysłany: 13-07-2009, 23:08
|
|
|
a no zgadza się, cal.pl
Nie polecasz? |
|
|
|
 |
Leone

|
Wysłany: 13-07-2009, 23:11
|
|
|
zdecydowanie nie polecamy tutaj cal.pl, za dużo z nim problemów.
zajrzyj do działu hosting i poszukaj sobie czegoś odpowiedniejszego. |
|
|
|
 |
Karolus_Real

|
Wysłany: 14-07-2009, 08:55
|
|
|
Myślałem że wszystko gra ale jest jeszcze jeden problem, mianowicie:
Po odczytaniu wszystkich nieprzczytanych postów (samym odczytaniu) wszystko gra
Ale gdy napisze juz chociaż 1 posta to posty które były przezemnie odczytane pojawiają się znowu jako nie przeczytane chociaż nikt nic w nich nie napisał...
What now? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bortysz
|
Wysłany: 16-07-2009, 17:08
|
|
|
Karolus , usuń wszystkie pliki z folderu "cache" oprócz pliku ".htaccess" i powinno pomóc! mi pomogło - forum śmiga dalej! Cal.pl mi napisał że to wina skryptu że ich serwer kuleje, za duża ilość zapytań! i zaproponowali mi wyższy pakiet! raczej ich oleje i poszukam innego hostu!
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|