Przypadkowe usuniecie kategori |
Autor |
Wiadomość |
andachiel

|
Wysłany: 13-07-2009, 22:35 Przypadkowe usuniecie kategori
|
|
|
Witam ..
przypadkowo zamiast stworzyć nową kategorie usunałem kategorie która tworzyła mi subfora ..czy da się to jakoś przywrócic ...
Za pomoc serdecznie dziękuję
Pozdrawiam adnachiel |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Leone

|
Wysłany: 13-07-2009, 22:53
|
|
|
jak masz kopię bazy to tak. Jak nie, to nie. |
_________________ She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita. |
|
|
|
 |
andachiel

|
Wysłany: 14-07-2009, 11:55
|
|
|
a niema jakieś metody stworzenia tego |
|
|
|
 |
tomekxz

|
Wysłany: 14-07-2009, 11:58
|
|
|
Stworzenia tak, ale odtworzenia nie |
|
|
|
 |
andachiel

|
Wysłany: 14-07-2009, 12:02
|
|
|
no spoko ja niechce odtwarać tej kategori ale chce na nowo mieć możliwość tworzenia subfor
to jak mam stworzyć na nowo kategorie do tworzenia subfor |
|
|
|
 |
Leone

|
Wysłany: 14-07-2009, 12:17
|
|
|
andachiel, zaczynasz przesadzać. Obejrzyj sobie PA. |
_________________ She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita. |
|
|
|
 |
andachiel

|
Wysłany: 14-07-2009, 12:29
|
|
|
ogladam oglądam ale ...ale ponownego uruchomienia kategori które usunołem nie widze |
|
|
|
 |
Leone

|
Wysłany: 14-07-2009, 12:37
|
|
|
Stwórz nową kategorię, którą nazwij tak jak tą skasowaną. |
|
|
|
 |
andachiel

|
Wysłany: 14-07-2009, 12:41
|
|
|
i wtedy mi się stworzy kategoria do tworzenia subfor |
|
|
|
 |
Leone

|
Wysłany: 14-07-2009, 12:43
|
|
|
I wtedy będziesz miał kategorię. W nim stworzysz forum (subforum, jak kto woli), w nim stwórz kolejne i będziesz miał subforum w forum.
Pobaw się tym, a wszystko zrozumiesz. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
andachiel

|
Wysłany: 14-07-2009, 12:51
|
|
|
o wielkie dzieki ...wszystko działa
a jak mogę przywrócic kategorie do zgłaszania postów przez użytkowników aby przy zgłaszaniu mogli wybrac z bocznej legendy z jakiego powodu zgłaszaja ten post ...bo to tez przypadkowo usunołem i nie wiem jak mam to wrócic |
|
|
|
 |
|