|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[przenoszenie postów] jak ? |
Autor |
Wiadomość |
angels768
|
Wysłany: 13-07-2009, 23:03 [przenoszenie postów] jak ?
|
|
|
Witam, mam problem z przenoszeniem postów, jeżeli ktoś by mógł powiedzieć jak się je przenosi, byłbym wdzięczny.. |
_________________ phpBB by Przemo - forum cieszące się najwiekszą popularnością |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 13-07-2009, 23:06
|
|
|
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w F.A.Q. |
27. FAQ dla moderatorów |
|
|
|
 |
angels768
|
Wysłany: 14-07-2009, 01:06
|
|
|
chodzi mi o przeniesienie poszczególnych postów, a nie tematów, tego niema w FAQ ;/ |
_________________ phpBB by Przemo - forum cieszące się najwiekszą popularnością |
|
|
|
 |
Leone

|
Wysłany: 14-07-2009, 01:16
|
|
|
Jest.
Cytat: | możecie scalić posty w tematy, wybierać posty pojedyńczo lub scalać do wybranego postu. |
Czytaj dalej. |
_________________ She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita. |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 14-07-2009, 01:22
|
|
|
angels768,
1. Naciskasz przycisk podziel ten temat
2. Wpisujesz u góry tytuł Nowego tematu oraz wybierasz forum gdzie ma być. W Twoim przypadku to tylko "pomocnicza" operacja więc możesz wpisać XXX.
3. Zaznacz posty do przeniesienia i naciskasz "Wydziel wybrane posty"
4. Następnie łączysz "pomocniczo" stworzony temat do właściwego.
a) Klikasz pod tematami "Możesz moderować to forum"
b) Zaznaczasz "pomocniczo" powstały temat i klikasz "Scalaj"
c) Wybierasz w jakim forum jest właściwy temat a w kolejnym kroku ten topic zaznaczasz i klikasz "Scalaj" |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!