Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:27 |
Advanced BBCode Box MOD |
Autor |
Wiadomość |
lui754
|
Wysłany: 07-06-2009, 11:48 Advanced BBCode Box MOD
|
|
|
Advanced BBCode Box MOD
Dodaje nowe przyciski bbcode, nowy wygląd oraz nowe funkcje.
Kod: | ##############################################################
## MOD Title: Advanced BBCode Box MOD
## Przystosował: lui754 < lui754@gmail.com > (Łukasz Dąbrowski) http://symbiane.pl | http://przemo.symbiane.pl
## MOD Author: Disturbed One < anthony@anthonycoy.com > (Anthony Coy) http://www.hvmdesign.com
## MOD Description: Dodaje nowe przyciski bbcode, nowy wygląd oraz nowe funkcje.
##
## MOD Version: 5.2 by lui754
##
## Installation Level: Easy
## Installation Time: 10 Minutes
##
## Files To Edit: (4)
## language/lang_polish/lang_main.php
## includes/bbcode.php
## templates/subSilver/bbcode.tpl
## templates/subSilver/posting_body.tpl
##
## Included Files: (57)
## bbcode_box/add_bbcode.js
## bbcode_box/grad.htm
## bbcode_box/images/*
##
## License: http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU General Public License v2
############################################################## |
|
_________________ lui754 |
Ostatnio zmieniony przez Majkelo 01-07-2012, 20:09, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Boltex
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:02
|
|
|
czy do powyższej modyfikacji potrzebny jest bbcode menager? |
|
|
|
|
lui754
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:03
|
|
|
nie, działa bez niej. |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:04
|
|
|
Wydaje mi się, że wręcz przeciwnie. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
borsuk1
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:05
|
|
|
~luki754, jesteś świetny!! Wielkie dzięki |
|
|
|
|
michalman
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:10
|
|
|
tego nie ma
jak mozesz nadpisz mi swój posting_body.tpl |
_________________ Koniec z phpbb2 |
Ostatnio zmieniony przez lui754 07-06-2009, 12:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MagicalFire
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:15
|
|
|
xlesiu napisał/a: | Wydaje mi się, że wręcz przeciwnie. |
to jest alternatywa dla BBCode menagera i dziala na 100% bez niego |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
|
lui754
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:15
|
|
|
Macie gotowy plik posting_body.tpl
Wypakujcie i podmieńcie. |
|
|
|
|
michalman
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:34
|
|
|
A jeśli ma się juz wgranego youtube moda to to coś zapsuje, zmieni ? |
|
|
|
|
djostrich
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:34
|
|
|
A działa to z BBCODE MENADZER?? |
_________________ Internet? Nie, dziękuję, nie jesteśmy zainteresowani. autor: Bill Gates |
|
|
|
|
MagicalFire
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:36
|
|
|
Cytat: | A jeśli ma się juz wgranego youtube moda to to coś zapsuje, zmieni ? |
odinstalowujesz youtube moda a wgrywasz tego filmiki powinny działac
djostrich napisał/a: | A działa to z BBCODE MENADZER?? |
wątpię |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
|
lui754
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:37
|
|
|
michalman napisał/a: | A jeśli ma się juz wgranego youtube moda to to coś zapsuje, zmieni ? |
odinstaluj tego moda i wgraj mojego
djostrich napisał/a: | A działa to z BBCODE MENADZER?? |
Raczej powinno lecz odradzam instalacje. |
|
|
|
|
michalman
|
Wysłany: 07-06-2009, 12:46
|
|
|
a dało by rade to zrobić zeby sie tak nie "rozjeżdzało" ?
1 obrazek to jak jest:
a ten niżej to tak jakbym chciał
a i jeszcze brakuje koloru tematu |
|
|
|
|
Phantom
|
Wysłany: 10-07-2009, 01:18
|
|
|
lui754, dodaj z łaski swojej do twojego moda możliwość zmiany/wyboru koloru tematu
[ Dodano: 11-07-2009, 04:35 ]
Dobra, to ja powiem innym jak dodać
posting_body.tpl
Znajdź:
Kod: | <select style="height: 20px;" name="fc" onChange="BBCfc()" onMouseOver="helpline('fc')">
<option style="font-weight: bold;" selected>Kolor</option>
<option value="color:darkred; background-color: {T_TD_COLOR1}">{L_COLOR_DARK_RED}</option>
<option style="color:red; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="red" class="genmed">{L_COLOR_RED}</option>
<option style="color:orange; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="orange" class="genmed">{L_COLOR_ORANGE}</option>
<option style="color:brown; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="brown" class="genmed">{L_COLOR_BROWN}</option>
<option style="color:yellow; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="yellow" class="genmed">{L_COLOR_YELLOW}</option>
<option style="color:green; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="green" class="genmed">{L_COLOR_GREEN}</option>
<option style="color:olive; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="olive" class="genmed">{L_COLOR_OLIVE}</option>
<option style="color:cyan; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="cyan" class="genmed">{L_COLOR_CYAN}</option>
<option style="color:blue; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="blue" class="genmed">{L_COLOR_BLUE}</option>
<option style="color:darkblue; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="darkblue" class="genmed">{L_COLOR_DARK_BLUE}</option>
<option style="color:indigo; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="indigo" class="genmed">{L_COLOR_INDIGO}</option>
<option style="color:violet; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="violet" class="genmed">{L_COLOR_VIOLET}</option>
<option style="color:white; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="white" class="genmed">{L_COLOR_WHITE}</option>
<option style="color:black; background-color: {T_TD_COLOR1}" value="black" class="genmed">{L_COLOR_BLACK}</option>
</select> |
Dodaj za:
Kod: | <!-- BEGIN topic_color -->
<select style="height: 20px;" name="topic_color" onMouseOver="helpline('ct')">
<option style="font-weight: bold;" selected>Kolor tematu</option>
<option style="{FONTCOLOR_1};" value="" class="genmed"{topic_color.TCOL_EMPTY}>{L_COLOR_DEFAULT}</option>
<option style="color:darkred;" value="darkred" class="genmed"{topic_color.TCOL_DARKRED}>{L_COLOR_DARK_RED}</option>
<option style="color:red;" value="red" class="genmed"{topic_color.TCOL_RED}>{L_COLOR_RED}</option>
<option style="color:orange;" value="orange" class="genmed"{topic_color.TCOL_ORANGE}>{L_COLOR_ORANGE}</option>
<option style="color:brown;" value="brown" class="genmed"{topic_color.TCOL_BROWN}>{L_COLOR_BROWN}</option>
<option style="color:yellow;" value="yellow" class="genmed"{topic_color.TCOL_YELLOW}>{L_COLOR_YELLOW}</option>
<option style="color:green;" value="green" class="genmed"{topic_color.TCOL_GREEN}>{L_COLOR_GREEN}</option>
<option style="color:olive;" value="olive" class="genmed"{topic_color.TCOL_OLIVE}>{L_COLOR_OLIVE}</option>
<option style="color:cyan;" value="cyan" class="genmed"{topic_color.TCOL_CYAN}>{L_COLOR_CYAN}</option>
<option style="color:blue;" value="blue" class="genmed"{topic_color.TCOL_BLUE}>{L_COLOR_BLUE}</option>
<option style="color:darkblue;" value="darkblue" class="genmed"{topic_color.TCOL_DARKBLUE}>{L_COLOR_DARK_BLUE}</option>
<option style="color:indigo;" value="indigo" class="genmed"{topic_color.TCOL_INDIGO}>{L_COLOR_INDIGO}</option>
<option style="color:violet;" value="violet" class="genmed"{topic_color.TCOL_VIOLET}>{L_COLOR_VIOLET}</option>
<option style="color:white;" value="white" class="genmed"{topic_color.TCOL_WHITE}>{L_COLOR_WHITE}</option>
<option style="color:black;" value="black" class="genmed"{topic_color.TCOL_BLACK}>{L_COLOR_BLACK}</option>
</select>
<!-- END topic_color --> |
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|