problem z zalogowaniem |
Autor |
Wiadomość |
nanikosz
|
Wysłany: 05-07-2009, 12:16 problem z zalogowaniem
|
|
|
Wczoraj przeniosłem pliki forum do folderu public (wcześniej miałem zrobiony osobny folder) i od tamtego momentu nie mogę się zalogować na stronę. przekierowywuje mnie na stronę firmy na której mam hosting, pokazuję plik niedostępny. Przed zalogowaniem pyta mnie o jakiś certyfikat. raz udało mi się zalogować ale panel administracyjny był dla mnie nie dostępny gdy chciałem wejść do jakiegoś posta pokazywał się komunikat strona niedostępna. Z innego konta też nie mogę się zalogować. Siedzę już 5 godzinę z tym. Usuwałem pliki z folderu cache . Zamieniałem z nowej paczki plik index. Nie wiem co jest grane nie mogę się zalogować. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Leone

|
Wysłany: 05-07-2009, 12:20
|
|
|
dbloader i popraw ścieżkę do forum. |
_________________ She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita. |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 05-07-2009, 12:21
|
|
|
A jak sie przenosi forum, to sie zmienia sciezke skryptu, prawda?
Kod: | http://wszif-forum.pl/dbloader/dbloader.php |
dbloader.php i ustaw prawidłowe dane. |
|
|
|
 |
nanikosz
|
Wysłany: 05-07-2009, 12:25
|
|
|
[Error : Błąd]
[404] File Not Found : Plik nie istnieje
English The requested URL /index.php?sid=8ac6c66c5cb1bd7504640286e8cafd10 was not found on this server.
Polish Podany w zapytaniu URL /index.php?sid=8ac6c66c5cb1bd7504640286e8cafd10 nie został odnaleziony na tym serwer
nadpisałem pliki i bez rezultatu |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 05-07-2009, 12:31
|
|
|
Nie miales nadpisywac plikow, tylko ustawic prawidłowo sciezke forum w dbloader.php
Wejdz w adres ktory podalam, wlacz przez edycje pliku i wpiusanie swojego IP skrypt, wejdz w zakladke konfiguruj forum, i wpisz prawidlowe dane |
|
|
|
 |
Leone

|
Wysłany: 05-07-2009, 12:31
|
|
|
dbloader - konfiguruj forum - skorzystaj z zalecanych ustawień (tylko wyłącz sprawdzanie adresu) i zapisz. potem czyszczenie cache na ftp i już. |
_________________ She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita. |
|
|
|
 |
nanikosz
|
Wysłany: 05-07-2009, 12:49
|
|
|
zrobiłem tak:
plik dbloader otworzyłem w wordpadzie na dysku zmieniłem początek tak jak w linku ,nadpisałem do serwera nowy zmieniony plik. wszedłem w zakładkę konfiguruj forum . zmieniłem aby nie zapisywał IP i pokazuję się komunikat
ę
Fatal error: Call to undefined function sql_cache() in /home/users/wszif/public_html/dbloader/dbloader.php on line 283
[ Dodano: 05-07-2009, 12:58 ]
ok udało mi się:)
dzięki wielkie
jak zmienić scieżke skrypu tak aby nie trzeba było wpisywać po nazwie domeny jeszcze /index.php tylko w przeglądarce samą nazwę domeny? |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 05-07-2009, 15:03
|
|
|
Nie zmieniac sciezki, tylko usunac z glownego katalogu index.htm (lub html) |
|
|
|
 |
nanikosz
|
Wysłany: 05-07-2009, 15:04
|
|
|
próbowałem sam coś zrobić z ta ścieżka i dowisałem /index.php chyba w cooki albo w ścieżce teraz strona bardzo powoli chodzi , nie wyświetla wszystkiego I NIE MOGĘ ZALOGOWAĆ SIĘ DO PANELU ADMINA ABY TO ZMIENIC. CO radzice? |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 05-07-2009, 15:10
|
|
|
joli napisał/a: | Nie zmieniac sciezki, tylko usunac z glownego katalogu index.htm (lub html) |
sciezka skryptu dla glownego katalogu powinna byc:
domena i domena coockies:
|
Ostatnio zmieniony przez joli 05-07-2009, 15:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
nanikosz
|
Wysłany: 05-07-2009, 15:10
|
|
|
poradziłem sobie z dostaniem się do panelu. ale pomóżcie z ta ścieżka dlaczego nie można wejść na strone inaczej jak dowpisanie na końcu adresu /index.php
[ Dodano: 05-07-2009, 15:11 ]
DZIĘKI!!!!!! WIELKIE!!!! |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 05-07-2009, 15:12
|
|
|
Kurde!!
Usun ten index.htm Ty niedowidzisz co pisze? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nanikosz
|
Wysłany: 05-07-2009, 15:13
|
|
|
LUZ PISAŁES POSTA WTEDY KIEDY JA
[ Dodano: 06-07-2009, 17:09 ]
ok. nie popatrzyłem na nick. to chyba jakaś taka mentalność, że na forach tego typu postują faceci.
Napisałas usuń plik index.html tak też zrobiłem i w przeglądarce opera fakt ładuję się bez rozszerzenia ale w internet explorer muszę nadal wpisać /index.php
[ Dodano: 06-07-2009, 17:19 ]
napisałaś też, że domena coockies ma być wszif-forum.pl, zauważyłem że nie mam tam nic więc tak wpisałem co się teraz dzieje: Nie mogę zalogować się z żadnego konta. |
|
|
|
 |
|