|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Błąd avatarów |
Autor |
Wiadomość |
Matex
|
Wysłany: 16-06-2009, 16:40 Błąd avatarów
|
|
|
Wiem że robię najgorszy spam ;/ ale niemego usunąć tamtego tematu który został widocznie olany... ale naprawdę mi zależy na tym ponieważ nadal nie mogę wstawić avatara a ni nikt przez link zewnętrzny.
A tu jest o co mi chodzi:
"Witam...
Mój problem jest następujący:
Moja koleżanka na forum chciała wgrać avatar z zewnętrznego odnośnika ale wyskakuje jej że "podany adres jest nieprawidłowy" poprosiłem ją o hasło itp i rzeczywiście jest to samo, próbowałem zdjęcie wrzucić na inny host tez nic, na swym koncie mam to samo, sprawdziłem kontrolę systemu oraz jeszcze raz dla pewności ustawiłem chmode. ale nic się nie zmienia, proszę o pomoc "
Błagam o pomoc, nie chce adminom i nikomu spamować na gg/pw/itp bo od pomocy (której potrzebuje), jest forum. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kopciu
|
Wysłany: 16-06-2009, 17:39
|
|
|
Poślij link do forum bo w opisie masz 2 linki i nie wiem na którym jest błąd... |
|
|
|
 |
Matex
|
|
|
|
 |
Kopciu
|
Wysłany: 16-06-2009, 17:45
|
|
|
Matex, widzę ze pliki wszystkie są w porządku, nie jest nic edytowane, spróbuj na subSilver dodać avatar być może to wina stylu, widziałem kiedyś topic gdzie dana osoba nie mogła się zalogować do panelu admina i okazało się ze na innym szablonie wszystko działało
Sprawdź i odpisz
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Matex
|
Wysłany: 16-06-2009, 17:52
|
|
|
Niestety nie pomogło ... na SubSilverze też był podany adres nie prawidłowy ;/ |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!