|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
rozszerzenie |
Autor |
Wiadomość |
lsteam
Czarna lista
|
Wysłany: 01-06-2009, 19:28 rozszerzenie
|
|
|
witam chce sobie dać na forum zezwolenie.. w załącznikach "php" chce dodać ale piszę
Rozszerzenie php nie znalezione, nie możesz ustawić takiego rozszerzenia
nie wiem co zrobić np ".php" dodaje ale php nie .. prosze o pomoc |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 01-06-2009, 19:31
|
|
|
lsteam napisał/a: | witam chce sobie dać na forum zezwolenie.. w załącznikach "php" chce dodać ale piszę |
rozumiem, ze chcesz aby kazdy mogl rozwalic Ci forum. Nie mozna dodac w załacznikach php i jets to celowo zablokowane, jako zbyt niebezpieczne. Jak ktos musi, niech spakuje plik rarem lub zipem. |
|
|
|
|
lsteam
Czarna lista
|
Wysłany: 01-06-2009, 19:34
|
|
|
Aha, mozna zamknac temat. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!