|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Pomoc] Instalacja phpbb by przemo. |
Autor |
Wiadomość |
d93d
|
Wysłany: 30-05-2009, 08:35 [Pomoc] Instalacja phpbb by przemo.
|
|
|
Witam mam problem otóż pobrałem phpbb by przemo i teraz mam problem podłączam się do total commandera i Mam usunąć wszystko z servera ftp ?? i wrzucic te phpbb by przemo ?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Bucu
|
Wysłany: 30-05-2009, 08:42
|
|
|
przeciez dziala ci forum, wiec o co chodzi ? |
_________________ Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie! |
|
|
|
|
d93d
|
Wysłany: 30-05-2009, 08:44
|
|
|
ta działa ale mówili mi że jak zainstaluję tego phpbb by przemo to że nie będzie debugów w Stylach instalacji. |
|
|
|
|
Bucu
|
Wysłany: 30-05-2009, 08:50
|
|
|
docs/readme.html
wszystko ladnie masz opisane. |
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
|
|
|
|
d93d
|
Wysłany: 30-05-2009, 08:53
|
|
|
tzn. mam wysłać tam do głownego katalogu i ma to podmienić się all ta ? |
|
|
|
|
Bucu
|
Wysłany: 30-05-2009, 08:57
|
|
|
Cytat: | Aby go wywołać kopiujemy do katologu głównego naszego forum katalog /scripts/ z pakietu "phpBB modified by Przemo"
Będąc zalogowanym jako Administrator i po wcześniejszym wykonaniu kopii zapasowej plików oraz bazy danych naszego forum, wywołujemy aktualizator poprzez wpisanie w przeglądarce http://adresforum.pl/forum/scripts/update.php
Następnie należy nadpisać wszystkie pliki naszego forum, plikami z wersji "phpBB modified by Przemo" za wyjątkiem pliku config.php
Po zakończeniu kopiowania plików możemy w pełni korzystać z nowego forum.
|
|
|
|
|
|
d93d
|
Wysłany: 30-05-2009, 09:05
|
|
|
Bucu napisał/a: | Cytat: | Aby go wywołać kopiujemy do katologu głównego naszego forum katalog /scripts/ z pakietu "phpBB modified by Przemo"
Będąc zalogowanym jako Administrator i po wcześniejszym wykonaniu kopii zapasowej plików oraz bazy danych naszego forum, wywołujemy aktualizator poprzez wpisanie w przeglądarce http://adresforum.pl/forum/scripts/update.php
Następnie należy nadpisać wszystkie pliki naszego forum, plikami z wersji "phpBB modified by Przemo" za wyjątkiem pliku config.php
Po zakończeniu kopiowania plików możemy w pełni korzystać z nowego forum.
|
|
Nie rozumiem ;/ mam to na total commanderze :Zdjęcie plików w servie ftp
nie widzę tu żadnego folderu script
[ Dodano: 30-05-2009, 10:10 ]
dobra już mam all miałem wrzucic plik script zarejestrować się na forum i tam wpisac http://san-andreas-state-...ipts/update.php
[ Dodano: 30-05-2009, 10:17 ]
Ale tego już nie rozumiem ;/ nie rozumiem tego
[ Dodano: 30-05-2009, 12:02 ]
już se forum popsułem ;/ mógłby ktoś mi to zrobić ?? podam hasło itd do ftp i na adma. Bardzo Proszę |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 30-05-2009, 11:39
|
|
|
d93d napisał/a: | [ Dodano: 30-05-2009, 10:17 ]
Ale tego już nie rozumiem ;/ nie rozumiem tego | A czytales informacje, ktora sie tam pokazala?
Gdzie te informacje o bledach, ktore masz nam wkleic?
czy my jestesmy wróżki? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!