|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[przekierowywanie] błąd :( |
Autor |
Wiadomość |
piterownik
|
Wysłany: 10-12-2004, 14:35 [przekierowywanie] błąd :(
|
|
|
Zrobilem plik html z odswierzniem aby portal odpalal sie przed forum ale moj serw odpala najpierw php co moge zrobic aby portal otwieral sie jako piwerszy ?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 10-12-2004, 14:39
|
|
|
to przekierowanie zapisac jako index.php a prawidlowy index zapisac powiedzmy jako index.1 php i z tego zrobic odnosnik do forum |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
piterownik
|
Wysłany: 10-12-2004, 15:21
|
|
|
na pewno nie pomiesza mi nic w forum ?? |
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 10-12-2004, 15:23
|
|
|
nie powinno.. ale jakby cos nie wyszlo zawsze możesz przywrocic pliki jak byly.. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
piterownik
|
Wysłany: 10-12-2004, 15:39
|
|
|
no ma bugi... ma jak jestes na forum i czytasz temat jakis i chcesz wrocic do innego dzialu to wchodzi portal. prosze wszystkich o wymyslenie innego sposobu |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!