|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Kodowanie dla języka rosyjskiego. |
Autor |
Wiadomość |
krzysiek16ino
|
Wysłany: 16-05-2009, 19:54 Kodowanie dla języka rosyjskiego.
|
|
|
Zacząłem tłumaczyć forum na rosyjski. (pliki w katalogu language -> lang_russian) no ale kiedy skopiuję pliki na serwer i wybiorę język rosyjski to zamiast strony głównej pokazuje się zawartość pliku lang_main. Kombinowałem ze zmianą kodowania (w zawartości pliku, ale to nie pomaga) może ktoś w Was mógłby mi pomóc? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
Wysłany: 16-05-2009, 20:46
|
|
|
krzysiek16ino, nie znam się za bardzo na kodowaniu, a już na pewno nie cyrylicy. Ale to co mogę Ci podpowiedzieć:
Pamiętaj o kopii zapasowej!
1. Otwórz language/lang_russian index.htm
znajdż
Kod: | <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> |
zamień na
Kod: | <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"> |
2. Zmień nazwę katalogu na lang_english i wrzuć tam przetłumaczone pliki.
3. Plik językowy musi zaczynać się od
i kończyć na
W załączniku tłumaczenie rosyjskie do phpBB2 ale nie wiem co to za wersja i na pewno działać z by Przemo nie będzie.
Jak coś to pytaj.
Powodzenia
lang_russian_phpbb2_plus_v1.52.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 159 raz(y) 128,57 KB |
|
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!