|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: joli 03-05-2009, 18:55 |
Fora tylko dla adminów |
Autor |
Wiadomość |
Bienias
|
Wysłany: 03-05-2009, 18:41 Fora tylko dla adminów
|
|
|
powiedzcie jak mogę zrób specjalne forum dostępne tylko dla adminów modów, chodzi mi żeby nie było hasła tylko ze jak wejdzie normalny user to zeby nie bylo tej katerogi (for),a jak wejdze mod czy admin to zeby bylo widoczne dziekuje z góry za pomoc
PS jesli jest juz taki dział to przepraszam za ten bo nie wiem co mam wpisać w szukaj i przepraszm jak cos |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 03-05-2009, 18:54
|
|
|
Bienias, nic nie wpisuj. Poczytaj podrecznik i zajrzyj do FAQ. Do obu masz linki w menu.
Kod: | Adres forum: psychocss.za.pl |
Cytat: | Przepraszamy, podana strona nie istnieje. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!