Trwa ładowanie strony |
Autor |
Wiadomość |
massi
|
Wysłany: 03-05-2009, 14:24 Trwa ładowanie strony
|
|
|
Witam,
Mam problem ze stronka. Wczoraj wszystko bylo ok dzis rano tez. Ale od niedawna jak chce ejsc na swoje forum pisze "trwa ladowanie strony" i tak jakby strona sie ciegle odswiezala i nic sie nie dziaje wiecej. Strona nawet nei wchodzi. Mam strone na serwerze Yoyo.pl moze wiecie co to za problem??? Na jednym koncie mialem dwie stronki zrobione i obydwie zaczely tak chodzic. Rozumiem gdyby tylko jedna. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Matteo
|
Wysłany: 03-05-2009, 14:45
|
|
|
// Faktycznie teraz się patrzę, że nie da się wejść w ogóle na stronę. //wygaszam |
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 03-05-2009, 14:55
|
|
|
fifacenter, a jak on ma wejść do PA ? |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 03-05-2009, 14:58
|
|
|
Poza tym to nie jest komunikat z forum
Kod: |
<meta http-equiv="refresh" content="3">
Trwa ładowanie strony |
cos caly zcas odswieza strone
Jakis plik .htaccess lub index.html na ftp w katalogu |
|
|
|
|
massi
|
Wysłany: 03-05-2009, 16:50
|
|
|
No ale co moge z tym zrobic??? dosyc czasu poswecilem tej stronie i nie chcialbym by sie zmarnowala |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 03-05-2009, 16:53
|
|
|
massi, sprawdź czy masz te pliki co napisała Jolka i zobacz czy jest w nich ten kod co podała. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
massi
|
Wysłany: 04-05-2009, 14:16
|
|
|
Przeszukalem wszystkie pliki.htaaces i w zanym nic takiego nie bylo. Przejżałem równiez indext.html również nic.
W pliku index.php
Znalazłem tylko cos takiego :
Kod: | }
$template->assign_vars(array(
'META' => '<meta http-equiv="refresh" content="3;url=' .append_sid("index.$phpEx?" . POST_CAT_URL . "=$viewcat") . '">')
);
} |
Kod: | $template->assign_vars(array(
'META' => '<meta http-equiv="refresh" content="' . $board_config['refresh'] . ';url=' .append_sid("index.$phpEx") . '">')
); |
Kod: | header('Refresh: 0; URL=' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name. '/index.'.$phpEx . '?redir=1');
echo '<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"><html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"><meta http-equiv="refresh" content="0; url=' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name. '/index.'.$phpEx . '?redir=1"><title>Redirect</title></head><body><div align="center">If your browser does not support meta redirection please click <a href="' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name. '/index.'.$phpEx . '?redir=1">HERE</a> to be redirected</div></body></html>';
exit; |
Nic wiecej wiec co moge zrobic by to naprawic?? I dziwne jest to ze na obydwoch forach mam podonie oby dwa fora zostaly zalozone na yoyo.pl na tym samym koncie. Moze yoyo.pl zablokowalo???? |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 04-05-2009, 14:18
|
|
|
massi, a usuń to Kod: | <meta http-equiv="refresh" content="3;url=' .append_sid("index.$phpEx?" . POST_CAT_URL . "=$viewcat") . '"> |
Jak zobaczysz w podglądzie źródła strony odświeża się ona właśnie co 3 sek. |
|
|
|
|
massi
|
Wysłany: 04-05-2009, 15:03
|
|
|
usunałem i dalej to samo niestety.
W yoyo.pl na swoim koncie stworzylem jeszcze jedna strone dalem teraz by zainstalowali jakies forum irobisie identycznie choc nawet go jeszcze nie skonfigurowalem. Czy to moze wina yoyo.pl ?? |
|
|
|
|
michalk86
|
Wysłany: 04-05-2009, 16:04
|
|
|
Witam!
Mam ten sam problem, wiec to wina serwisu yoyo.pl, juz wyslalem maila do supportu z prosba o wyjasnienie tego i czekam na odpowiedz. Oni cos chyba pomieszali. Jesli dostane odpowiedz z rozwiazaniem problemu to dam znac, prosilbym o to samo z Twojej strony.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
massi
|
Wysłany: 04-05-2009, 16:23
|
|
|
oki dam znac jak coś. Tylko jeszcze nie pisałem do nich. Mam nadzieje ze to napawia |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 04-05-2009, 16:51
|
|
|
Moze to byc zawarte gdzies w ich reklamie. |
|
|
|
|
michalk86
|
Wysłany: 05-05-2009, 07:51
|
|
|
Poszperalem troche na necie i natknalem sie na watek gdzie goscie mieli podobny problem ale jakies 7 miesiecy temu. Wtedy byla awaria routera dostawcy... mozliwe, ze teraz jest to samo? Pozostaje tylko czekac az to naprawia, niestety oficjalnej odpowiedzi od supportu nie dostalem, wiec to tylko domysly. |
|
|
|
|
massi
|
Wysłany: 05-05-2009, 08:35
|
|
|
michalk86 napisał/a: | Poszperalem troche na necie i natknalem sie na watek gdzie goscie mieli podobny problem ale jakies 7 miesiecy temu. Wtedy byla awaria routera dostawcy... mozliwe, ze teraz jest to samo? Pozostaje tylko czekac az to naprawia, niestety oficjalnej odpowiedzi od supportu nie dostalem, wiec to tylko domysly. |
Może to być awaria routera ale napisali by coś o tym w aktualnościach na yoyo.pl. Nic takiego niema. Poczekamy zobaczymy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
michalk86
|
Wysłany: 05-05-2009, 22:07
|
|
|
Eh, nie mam cierpliwosci i nie chce mi sie czekac nie wiadomo czy i kiedy to w ogole naprawia. Ja zrobilem kopie bazy i zalozylem nowe konto (tez na yoyo.pl) ktore dziala normalnie Ale juz powoli mysle o przerzuceniu sie na platnego webd.pl i wykupienie konta za 39zl / rok. W sumie nie taka straszna kasa, a spokoj bedzie. Jeszcze grupowa zrzutka wiec tym bardziej oplaca sie przesiadka.
Tak czy inaczej gdybym jakas odpowiedz otrzymal to dam znac.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 07-05-2009, 15:52 ]
Dostalem odpowiedz,
Od: Support Wysłano: 2009-05-07 14:57:16
Problem jest nam znany - pracujemy nad jego (jak najszybszym) rozwiązaniem. Prosimy o cierpliwość. Dziękujemy. -RK
Takze pozostaje tylko czekac |
|
|
|
|
|