|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
"Odswieżanie" się portalu |
Autor |
Wiadomość |
jebediah
|
Wysłany: 01-12-2004, 16:20 "Odswieżanie" się portalu
|
|
|
Witam wszystkich
Mam pewien problem z portalem.
Polega on na tym, że co chwil? portal sam się odswierza.
http://members.lycos.co.uk/jebediah111/portal.php
Jestem dość początkujący, dlatego prosićbym o pomoc. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 01-12-2004, 16:23
|
|
|
a przypadkiem nie stosowales zadnych skryptow przeciw lycosowi? pewnie cos pomyliles i sie odswieza wszystko w ten sposob.. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
jebediah
|
Wysłany: 01-12-2004, 16:47
|
|
|
hmm... usunąłem jeden ze skryptów i już wszystko chodzi i wiem gdzie to było thx |
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 01-12-2004, 23:22
|
|
|
przeciez w tym skrypcie na reklamy chodzi o odswie?anie |
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 02-12-2004, 16:34
|
|
|
ale skrypty maja to raz odswiezyc i reklama znika.. a jemu bez przerwy odswiezalo |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!