[styl] CleanFX |
Autor |
Wiadomość |
nasedo
|
Wysłany: 29-11-2004, 17:16 [styl] CleanFX
|
|
|
Jakos mnie tak naszlo na style i przerobilem wlasnie kolejny do wersji Przema - CleanFX Styl mozna obejrzec TUTAJ . Trzeba zmienić go na stronie głównej, bo domyślny jest inny styl, też zresztą dzisiaj zrobiony Najnowsz? wersję stylu mozna ściągnąć z www.skazzza.aplus.pl/styl2.rar . B?edów chyba niema ale nie jestem pewien bo ca?y styl przerobilem w nieca?? godzin? |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
Ostatnio zmieniony przez nasedo 21-03-2005, 00:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
szpak
|
Wysłany: 29-11-2004, 17:27
|
|
|
sorki za negatywna opinia lecz styl jest żadny ale ma braki, przerabianie styli bez uzupełnienia ikon troszke nie bardzo mi się wydaje
jak by uzupełni? gify
jak by uzupełni? w menu linki "download" " album" i inne co w forum Przemo są to było by bomba
dało by rade to dorobić ?? |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
|
Widmo
|
|
|
|
|
Modernizacja
|
Wysłany: 29-11-2004, 22:11
|
|
|
a do 1.9 będzie inna intrukcja przeróbki styli? |
_________________ hej ho! Gość. widziałe? to forum?
Zanim co? napiszesz czytaj zasady oraz FAQ. |
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 29-11-2004, 22:14
|
|
|
Modernizacja napisał/a: | a do 1.9 będzie inna intrukcja przeróbki styli |
ma byc zmieniona ale z czasem |
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 30-11-2004, 20:48
|
|
|
szpak napisał/a: | jak by uzupełni? w menu linki "download" " album" i inne co w forum Przemo są to było by bomba |
na serwerze wersja poprawiona ze zmienionym nieco nagłowkiem ( są wszystkie opcje modyfikacji Przema typu album, chat itp ) |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
szpak
|
Wysłany: 02-12-2004, 03:15
|
|
|
chodziło mi równierz o ikonki takie jak
cat_folder_big
cat_folder_locked_big
cat_folder_new_big
wszystkie ikonki w inboxie
wszystkie ikonki _mini
no cu?, styl jest żadny ale taki był, jedynie dostosowany do wersji Przemo, nic dziwnego ze 1h tylko nad tym siedziałe?.
jak będzie wersja końcowa to daj zna?
[ Dodano: 02-12-2004, 03:18 ]
aaaa zapomniał bym, portal tez wymaga poprawek i to sporych,
wywal animacje flash i zobaczysz jak to wygląda wszystko, nie ciekawe jest
sorki za taka opinia ale nie zamierzam się podlizywa? a i też chciałbym ten styl mieć lecz jeśli podpisujesz się "Templates modyfied by nasedo" to niech już nikt inny tego nie przerabia, po co dubel. |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
|
|
|
|
Modernizacja
|
Wysłany: 02-12-2004, 07:25
|
|
|
a tak niz z gruchy ni z pietruchy... widział ktoś solarisa na 1.8?
bo ja przerobićem kiedys i nawet wykorzystałem na forum ale jak już był to nie b?de go wstawiać do ściągnięcia |
_________________ hej ho! Gość. widziałe? to forum?
Zanim co? napiszesz czytaj zasady oraz FAQ. |
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 02-12-2004, 12:02
|
|
|
szpak napisał/a: | aaaa zapomniał bym, portal tez wymaga poprawek i to sporych,
wywal animacje flash i zobaczysz jak to wygląda wszystko, nie ciekawe jest |
ta animacja jest tam po to zeby jej nie wywalac.. bez niej styl traci caly urok przeciez.. a jesli zainstalowales to u siebie i cos nie tak z portalem to w opcjach wylacz wlasny naglowek i bedzie ok.. ikony do podkategorii zaraz dorobie |
|
|
|
|
szpak
|
Wysłany: 02-12-2004, 12:05
|
|
|
nasedo napisał/a: | ta animacja jest tam po to zeby jej nie wywalac.. bez niej styl traci caly urok przeciez.. a jesli zainstalowales to u siebie i cos nie tak z portalem to w opcjach wylacz wlasny naglowek i bedzie ok.. ikony do podkategorii zaraz dorobie |
domyślam się,
w?a?nie chodziło mi o to żeby? zobaczyć że tylko ta animacja dodaje całego uroku, ale sam już to wiesz, czekam na ikonki, chce wrzucić gotowy styl na www.style.abc.pl
[ Dodano: 11-12-2004, 21:46 ]
znalazłem jeszcze tak:
ikonki do dorobienia: topic_merge_2, topic_merge, icon_q, icon_report, link_folder, cat_folder_new_big, topic_merge_2, icon_del_report
przycisk grupy jest dwa razy
eee to chyba wszystko |
|
|
|
|
szpak
|
Wysłany: 21-03-2005, 11:54
|
|
|
co do braku wyświetlania nagłówka we flasch
znajdz
Kod: | <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="768" height="200">
<param name="movie" value="{T_TEMPLATE_PATH}/header.swf">
<param name="quality" value="high"><param name="SCALE" value="noborder"><param name="BGCOLOR" value="#FFFFFF">
<embed src="header.swf" width="768" height="200" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" scale="noborder" bgcolor="#FFFFFF"></embed></object> |
zamieć na
Kod: | <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://active.macromedia.com/flash4/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0" id="baner" width="768" height="200">
<param name="_cx" value="20320">
<param name="_cy" value="5292">
<param name="FlashVars" value>
<param name="Movie" value="{T_TEMPLATE_PATH}/header.swf">
<param name="Src" value="{T_TEMPLATE_PATH}/header.swf">
<param name="WMode" value="Window">
<param name="Play" value="-1">
<param name="Loop" value="-1">
<param name="Quality" value="High">
<param name="SAlign" value>
<param name="Menu" value="-1">
<param name="Base" value>
<param name="AllowScriptAccess" value="always">
<param name="Scale" value="ShowAll">
<param name="DeviceFont" value="0">
<param name="EmbedMovie" value="0">
<param name="BGColor" value="FFFFFF">
<param name="SWRemote" value>
<param name="MovieData" value>
<param name="SeamlessTabbing" value="1">
<embed name="baner" src="{T_TEMPLATE_PATH}/header.swf" quality="high" bgcolor="#F" width="768" height="200" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></object> |
i będzie widoczne pod większości? przeglądarek |
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 21-03-2005, 12:22
|
|
|
No i teraz wszystko dziala poprawiony styl znajduje sie pod linkiem w pierwszym poscie. |
|
|
|
|
-K@mil-
|
Wysłany: 07-04-2005, 17:42
|
|
|
Pod 1.9 sa niestety problemy w PA. Da rade to przerobic pod 1.9 ? |
|
|
|
|
MarX
|
Wysłany: 07-04-2005, 18:34
|
|
|
-K@mil-, jaki błąd w PA?? wgraj katalog admin z SubSilvera |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 07-04-2005, 19:48
|
|
|
MarX napisał/a: | -K@mil-, jaki błąd w PA?? wgraj katalog admin z SubSilvera |
Nie ma na dole opcji "Pokaz wszystkie moduly" i cos sie pluje jak chce wejsc w jakas opcje w PA.
Ta podmiana plikow pomoże? |
|
|
|
|
|