Zamknięty przez: Przemo 22-08-2009, 08:32 |
Rozwazania na temat phpBB3 (tez by Przemo) |
Autor |
Wiadomość |
CyberDuck [Usunięty]
|
Wysłany: 20-01-2009, 22:56
|
|
|
Niekoniecznie. Na phpbb przejda admini, ktorzy z tym forum sobie nieradza i beda
szukac wsparcia technicznego tam gdzie go dostana. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
siekierzynski

|
Wysłany: 20-01-2009, 23:31
|
|
|
w ogóle przemo jakiś znikło z listy wyszukiwania google, zastępują je linki do pobrania przema z innych stron... |
|
|
|
 |
BliSki
|
Wysłany: 21-01-2009, 15:13
|
|
|
Co do oczekiwań do wersji 3 Przema, to:
Szybkość, Bezpieczeństwo, Podstawowe mody z możliwością wyłączenia w PA.
Piotrbaz napisał/a: | btw: tu i ówdzie na necie mozna przeczytać ze Przemo porzucił już swój skrypt (bo nie ma aktualizacji do "3" itd) |
Coś w tym jest, bo sam Przemo od długiego już czasu nie zabiera głosu w tym wątku. A szkoda.
Piotrbaz napisał/a: | ten temat ma prawie rok, moze czas by ktos z administracji sie ustosunkował ?
mam wrazenie ze "by przemo" troche poszło w odstawke. |
Nie sposób się z tym nie zgodzić. My czekamy, czytamy i nic... jak w Polskim filmie
Poprawy drobnych błędów do 2 nie widać, bo będzie 3.
Trójki nie ma bo.... tego nie wie nikt. |
_________________ Pozdr, (R) BliSki. (tm) |
|
|
|
 |
maniocek
|
Wysłany: 21-01-2009, 16:40
|
|
|
BliSki napisał/a: | Coś w tym jest, bo sam Przemo od długiego już czasu nie zabiera głosu w tym wątku |
Pff,żeby tylko tutaj... Na całym forum jego brak,a szczególnie w dziale VIP gdzie miał rzekomo osobiście pomagać.
Cytat: | Nie sposób się z tym nie zgodzić. My czekamy, czytamy i nic... jak w Polskim filmie |
Jak "Moda na sukces" końca nie widać ^^ |
|
|
|
 |
Stoow

|
Wysłany: 21-01-2009, 16:56
|
|
|
BliSki napisał/a: | Co do oczekiwań do wersji 3 Przema, to: |
Żeby w ogóle wyszło Jeśli projekt został porzucony to wystarczy chociaż "Sorry, możecie zmieniać phpBB by Przemo na coś innego". Takie milczenie popularne ostatnio w internecie nie służy niczemu dobremu |
|
|
|
 |
kevin_

|
Wysłany: 21-01-2009, 20:11
|
|
|
W sumie ktoś z Developers mógłby napisać jak tam idą prace nad skryptem |
_________________ Prezes |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 22-01-2009, 00:21
|
|
|
Dobrze wiec. Moge napisac - nie, nie zostalo zarzucone. I bedzie, ale to musi potrwac, to nie jest skrypt bloga. Jesli cos juz bedzie, damy przeciez znać.
Tym bardziej, ze phpbb3 caly czas ma bledy, ciagle powstaja uaktualnienia, ostatnie , 3.0.4. naprawia bledy poprzedniej wersji, ktorych jest cala litania, a ciekawe co znajda za chwile i beda uaktualniac. Chyba zaden skrypt nie wyszedl w tak kiepskiej postaci, ze w ciagu niecalego roku potrzebne sie okazalo tyle uaktualnien. Skrypt jest caly czas niedopracowany do konca, a robienie czegos na kiepskich podstawach mija sie z celem. |
|
|
|
 |
ak
|
Wysłany: 22-01-2009, 20:48
|
|
|
Witam,
Czytam informacje o phpBB3 by Przemo od czasu zapowiedzenia, że takowe będzie...
Niestety nie doczekałem się dotąd, rezygnuję z bezpłatnego skryptu na rzecz płatnego: IPB.
Sorki ale wasze postępowanie w sparwie wydania skryptu phpBB3 by Przemo jest po prostu żenujące - toż takie wymigiwania się bardziej pasują tym co robią komercyjne programy. |
|
|
|
 |
arcy

|
Wysłany: 22-01-2009, 21:01
|
|
|
ak napisał/a: | rezygnuję z bezpłatnego skryptu na rzecz płatnego: IPB. | Chwalisz się nam czy żalisz?
ak napisał/a: | toż takie wymigiwania się bardziej pasują tym co robią komercyjne programy. | A Ty potrafić pisać po polsku? Tak żeby zostać zrozumianym?
Przepraszam bardzo ale nie rozumiem co autor miał na myśli. Żenujące to jest dziabanie czegoś po "polskiemu" w czasach gdy każda przeglądarka ma słownik języka polskiego
Masz papkę i ochotę - kup sobie płatny skrypt. Nikt Cię nie zmusza do korzystania z tego czy innego skryptu - to wolny kraj na szczęście.
Jakoś nie bardzo widzę powód, żeby jeszcze psioczyć. Jak papier toaletowy zmieniasz to też piszesz z burczeniem do producenta? |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
 |
Meon

|
Wysłany: 22-01-2009, 23:52
|
|
|
ak napisał/a: | Witam,
Czytam informacje o phpBB3 by Przemo od czasu zapowiedzenia, że takowe będzie...
Niestety nie doczekałem się dotąd, rezygnuję z bezpłatnego skryptu na rzecz płatnego: IPB.
Sorki ale wasze postępowanie w sparwie wydania skryptu phpBB3 by Przemo jest po prostu żenujące - toż takie wymigiwania się bardziej pasują tym co robią komercyjne programy. |
Nie lubię tego słowa, ale powiem, żal człowieku, ile masz latek?
a co do BB3 by przemo, to warto zaczekać. Proponował bym teraz zrobić modyfikacje, teraz je dopasowywać, zrobić listę przeróbek, ale na podstawę jak to powiedziała joli, jeszcze zaczekać.
pozdr. |
|
|
|
 |
wojok040

|
Wysłany: 16-02-2009, 19:38
|
|
|
Czy zamierzacie w najbliższym czasie otworzyć strone domową projektu "phpBB3 modified by Przemo" na której zamieszczane by były informacje o postępie prac i przypuszczalnej dacie premiery (nie musi być super dokładna). Dużo osób oczekuje na ten skrypt i taki krok zostałby na pewno przyjęty z uznaniem. |
_________________ wojok040 |
|
|
|
 |
tosiek

|
Wysłany: 16-02-2009, 19:41
|
|
|
Jak dla mnie każdy może przejść na zwykłe phpBB 3 nie jest wcale już tak okrojone jak phpbb 2 wręcz przeciwnie konkuruje funkcjami z phpBB by przemo
A potem możecie bez problemu przejść na phpBB 3 by przemo o ile wyjdzie |
_________________ Naprawa krzaczków oraz chińskich literek, przywracanie polskich znaków jak i przenoszenie forów to codzienność... wczorajszość i jutrzejszość.
tosiek - istota śmiertelna, potrafiąca umierać do trzech razy... |
|
|
|
 |
wojok040

|
Wysłany: 16-02-2009, 20:08
|
|
|
Cytat: | Jak dla mnie każdy może przejść na zwykłe phpBB 3 nie jest wcale już tak okrojone jak phpbb 2 wręcz przeciwnie konkuruje funkcjami z phpBB by przemo
A potem możecie bez problemu przejść na phpBB 3 by przemo o ile wyjdzie |
Tak samo sobie myślałem jak ty. Ale w phpBB3 jest kilka niewygodnych rzeczy w PA np. Tworzenie i edytowanie for, kategorii itd. oraz przydzielanie do nich uprawnień. Mam nadzieje ze Przemo rozwiaże to troche inaczej |
_________________ wojok040 |
|
|
|
 |
Bucu

|
Wysłany: 16-02-2009, 20:19
|
|
|
przydzielanie uprawnien dla for / grup w phpbb3 to katorga, ogolnie przydaloby sie bardzo phpbb3przemo - wlasnie zeby pozmieniac w pa system uprawnien, dodac nieczytane posty zamiast aktywnych i pare innych opcji - tak jak shout, ikony przegladarki i systemow (btw niedawno znalazlem tego moda). |
_________________ Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
axas
|
Wysłany: 16-02-2009, 20:50
|
|
|
a ja mam taką propozycję, pewnie to będzie wiecej pracy ale ciekawe (nie wiem czy to ktoś już mówił )
Aby zrobić 3 wersje phpbb3 by przemo
czyli:
Lite
Standard
oraz
Plus
Czyli w lite by był praktycznie mało co modyfikacji, potem w standard to co teraz jest w przemo lub coś jeszcze a w plus te mody co są popularne |
|
|
|
 |
|