Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 14:19 |
[Problem]Logowanie do panelu admina? |
Autor |
Wiadomość |
Aramisek
|
Wysłany: 11-02-2009, 18:43 [Problem]Logowanie do panelu admina?
|
|
|
Mam taki problem,otóż na początku wszystko było dobrze,nic nie zmieniałem z folderem admin,aż tu nagle,wchodzę do linku panel administracyjny i wywala mi napis
Kod: | Aby wejść do Panelu Administracyjnego, wpisz swoje hasło ponownie. |
Próbuje jeszcze raz i znowu to samo,a loginu i hasła nie wpisywałem,powie mi ktoś co może być tego przyczyną? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
croco
|
Wysłany: 11-02-2009, 18:50
|
|
|
Przecież za każdym razem przy wchodzeniu do PA trzeba podać login i hasło ponownie celem weryfikacji, o co więc chodzi? |
|
|
|
|
Aramisek
|
Wysłany: 11-02-2009, 19:07
|
|
|
O to chodzi ,że nie mogę wpisać loginu i hasła a od razu mi wywala że sa złe passy |
|
|
|
|
Kopciu
|
|
|
|
|
Aramisek
|
Wysłany: 11-02-2009, 19:18
|
|
|
ale powiedz co mi to dało? ten plik się po prostu psuje za każdym razem kiedy próbuję wbić do PA...nadal nie wiem o co chodzi |
|
|
|
|
Kopciu
|
Wysłany: 11-02-2009, 19:26
|
|
|
Aramisek, nadpisz ten plik czystym z paczki... Zobacz jeszcze w bazie danych czy masz user_level=1... |
|
|
|
|
Aramisek
|
Wysłany: 11-02-2009, 19:28
|
|
|
Podmieniałem,usuwałem i wgrywałem znów ale to nic nie dało,a tego nie rozumiem,gdzie ma być to jeden i w jakiej tabeli? |
|
|
|
|
Kopciu
|
Wysłany: 11-02-2009, 19:30
|
|
|
Aramisek, tabela przykładowo:
phpbb_users
(zależy od Twojego prefixu, standardowo phpbb_ )
Potem przeglądaj, znajdź swój nick i edytuj |
|
|
|
|
Aramisek
|
Wysłany: 11-02-2009, 19:36
|
|
|
Mam level 1
Sorry zapomniałem jak się to już robi,wcześniej bawiłem się w vallheru i gra stała długo,wtedy wiedziałem co i jak ,ale to było dawno i zapomniałem.
Mam lvl 1 i nie wiem dlaczego nadal nie mogę wejść.
Ogólnie to spójrz jak mi sie strona po prostu ustawia,tak ,że nie widac tych tabelek,wejdź na forum i kliknij w zakładkę zaloguj. |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 11-02-2009, 20:16
|
|
|
Ty wrzuc czysty login_body.tpl ze stylu, bo ten masz jakos zjedzony... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Aramisek
|
Wysłany: 11-02-2009, 20:21
|
|
|
Joli no cóż,tylko po rączkach całować wielkie dzięki ^^ nie wiem czemu tak było bo w końcu nic nie edytowałem w tych plikach ale wielkie dzięki ,buziaczki za pomoc ^^ |
|
|
|
|
|