Przesunięty przez: Majkelo 14-01-2012, 16:01 |
Shoutbox 1.1 by mcfly / zwyk?e SB z dodatkami |
Autor |
Wiadomość |
mcfly
|
Wysłany: 10-02-2009, 19:29 Shoutbox 1.1 by mcfly / zwykłe SB z dodatkami
|
|
|
Modyfikacja to zbiór łatek innych, ja tylko lekko je zmodyfikowałem i połączyłem.
Demo: http://mcfly.webd.pl/forum/
Kod: | ## MOD History:
##
## 10 February 2009 - Version 1.1
## - Dodano ikonkę z linkiem do profilu
## - Dodano listę najaktywniejszych w shoutboxie
## - Dodano kolorowanie tekstu
## - Dodano User call |
[ Komentarz dodany przez: Michael2318: 14-01-2012, 16:01 ]
Tak jak arcy napisał - nic tutaj takiego nie dodałeś. Poza tym że "Zainstalowałeś" rozkrzyczanych - archiwum // Michael2318.
|
_________________ Chętnie pomogę, tylko ja też mam życie prywatne i swoje projekty |
Ostatnio zmieniony przez Boltex 04-09-2010, 19:34, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
Wysłany: 10-02-2009, 19:35
|
|
|
Kosmetyka.
mcfly napisał/a: | ja tylko lekko je zmodyfikowałem i połączyłem. | A za chwilę ktoś wexmie Twoją paczkę, jakieś inne, połaczy je i wyda Shoutbox 1.1.5
Następny weźmie poprzednie, połaczy, doda ikonkę i wyda Shoutbox 1.2.3
I w ten sposób będzie 100 takich samych modyfikacji tylko z dodatkowymi ikonkami.
Uważam, że nie powinniśmy przenosić takich modyfikacji do działu z gotowymi - powinny one pozostać tutaj i być dostępne z poziomu wyszukiwarki. |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
|
mcfly
|
Wysłany: 10-02-2009, 19:44
|
|
|
ehh poprawiłem kod w niektórych modyfikacjach xD a jest wiele modyfikacji w gotowych które właśnie dodają tylko ikonkę, albo usuwa jakąś ? wiem już większy sens ma dodawanie takich jak ja niż innych albno jeszcze coś lepszego i tego też trochę jest np. http://www.przemo.org/php...pic.php?t=66423 |
_________________ Chętnie pomogę, tylko ja też mam życie prywatne i swoje projekty |
|
|
|
|
They2
|
Wysłany: 10-02-2009, 20:31
|
|
|
heh kolejny sb heh heh...
arcy, tak samo bedziesz pisal do mnie "o kosmetyczce" jak bede chcial opublikowac sb
Moj wlasny zmodyfikowany sb ma najwiecej dodatkow i zupelnie w innym wygladzie niz autorzy ktorzy przerabiali. Jeszcze nie dokonczylem i dlatego nie opublikowalem dlugo |
_________________ Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG. |
|
|
|
|
mcfly
|
Wysłany: 10-02-2009, 21:57
|
|
|
zależny jakie masz znajomości... |
|
|
|
|
arcy
|
Wysłany: 10-02-2009, 22:22
|
|
|
They2 napisał/a: | arcy, tak samo bedziesz pisal do mnie "o kosmetyczce" jak bede chcial opublikowac sb | Jeśli masz zamiar dodać tylko 2 ikonki i kolorki to tak - spodziewaj się takiej samej reakcji.
mcfly napisał/a: | zależny jakie masz znajomości... | Daruj sobie i nie gadaj głupot.
Nie mam tu "znajomości" i nikogo nie faworyzuje.
Każdy wartościowy mod będzie przenoszony do modyfikacji gotowych.
Każdy mod ze zmianami niewielkimi i mało znaczącymi będzie zostawiany w dziale "Poszukiwania i propozycje" z tagiem [gotowa modyfikacja]. |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
|
mcfly
|
Wysłany: 11-02-2009, 17:02
|
|
|
no to ok. 250 modów "gotowych" powinno się znaleźć tutaj ok. 1/4 albo więcej :] a niektóre powinny zostac oznaczone jako "szkodliwe"
arcy napisał/a: | mcfly napisał/a:
zależny jakie masz znajomości...
Daruj sobie i nie gadaj głupot.
Nie mam tu "znajomości" i nikogo nie faworyzuje. |
nie było to do ciebie głównie, bo nie ty akceptujesz mody wszystkie, ale chodzi mi o to, że powinna być jakaś reorganizacja modów z kategorii "gotowe" |
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
mcfly
|
Wysłany: 17-02-2009, 19:26
|
|
|
rozumiem, ale sam chyba nie jesteś |
|
|
|
|
tadeko
|
Wysłany: 03-04-2010, 22:02
|
|
|
mam problem bo jak klikam na nick i idzie ten kolor to w msg pokazuje ta jeszcze |
_________________ Only starts, wait for me as I pro
"W tym kraju, nie ma pracy z moi wykształceniem" |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
wojtek2310