|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 14:19 |
Zmiana ścieżki skryptu |
Autor |
Wiadomość |
marik123
|
Wysłany: 09-02-2009, 13:56 Zmiana ścieżki skryptu
|
|
|
Zainstalowałem początkowo forum phpBB2 by Przemo w katalogu / .Potem je przeniosłem do katalogu /forum, który jest w portalu na skrypcie extreme fusion (skrypt znajduje się w dawnej lokacji forum phpBB2 by Przemo ).
Wszystko zdawało się działać, ale zauważyłem, że w forum phpBB2 by Przemo gdy loguje się na panel administracyjny przekierowuje mnie na stronę główną portalu (na skrypcie php extreme fusion w katalogu / ).
Podejrzewam, że trzeba zmienić może ścieżkę na obecną, czy coś... Co do ścieżki to nie wiem gdzie ją zmienić, a może to coś innego, tylko co?
Proszę o odpowiedź. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu
|
|
|
|
|
marik123
|
Wysłany: 09-02-2009, 14:09
|
|
|
W DumpLoader pokazuje, że ścieżka jest ok...
Hmm... w czym jest problem z tym PA?
@EDIT
Może ścieżka do cookie z / na /forum/
Ale wyskakuje mi błąd:
Kod: |
Fatal error: Call to undefined function sql_cache() in /home/sho0ter/public_html/forum/dbloader/dbloader.php on line 283 |
DL wymaga jakieś chmody? |
Ostatnio zmieniony przez marik123 09-02-2009, 14:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Centurion
|
Wysłany: 09-02-2009, 14:14
|
|
|
jeśli faktycznie w dbloaderze masz dobre ścieżki to
1. usuń plik cache/board_config.php
2. wyczyść ciastko w przeglądarce |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!