|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 14:19 |
[Problem]Zaproszone osoby |
Autor |
Wiadomość |
Adamigo
|
Wysłany: 07-02-2009, 19:46 [Problem]Zaproszone osoby
|
|
|
Witam!
Mam problem z adv_person a dokładniej Zaproszone osoby.
Aby było widać w profilu ilość zaproszonych osób powinno się dodać pole w profilu o nazwie "Zaproszone osoby", oczywiście tak zrobiłem. Po czym przy sprawdzaniu moda wpisałem podczas rejestracji jakąś liczbę i dałem wyślij co według mnie zapętliło lub uszkodziło te funkcję i teraz podczas dodawania tego pola już nie pokazuje w profilu ilość zaproszonych osób.
Czy można to jakoś naprawić?
Pozdrawiam.
PS: Wiem moja wina ze tego pola nie zablokowałem |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
Adamigo
|
Wysłany: 07-02-2009, 20:05
|
|
|
tworzyłem kilka razy....
#$^&%$%^*(&*(^%$##@$*(@#$ no nie mogę działa normalnie -.- !! zobaczymy bo jak testowałem jakieś 2h teamu po 2 zaproszeniach mi staneło w miejscu ...
ale dzięki za pomoc |
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
Adamigo
|
Wysłany: 07-02-2009, 20:16
|
|
|
tak wiem tam akurat miałem 4 różne osoby z różnych adresów IP , ale to pewnie wina tego ze wpisałem w profilu w tym polu liczby jakieś |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!