|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 14:19 |
pisanie postów przez gości z 'image verification' |
Autor |
Wiadomość |
hakowy
|
Wysłany: 07-01-2008, 14:03 pisanie postów przez gości z 'image verification'
|
|
|
witam, jak dodać/ustawić że jak goście piszą post żeby musieli wpisać kod z obrazka żeby napisać post, czy jest jakiś mod do tego? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Wysłany: 04-02-2009, 23:32
|
|
|
No to się doczekałeś masowych odpowiedzi, tyle wariantów, no nie wiadomo na co sie zdecydować! |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
xlesiu
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 04-02-2009, 23:52
|
|
|
myślałem o tym modzie
KapczH - czyli SpameroAutoWstrzymywacz. v.1.o by Widmo
ale
Cytat:
fatherdirector napisał/a:
Co zrobic aby takie samo potwierdzenie pojawiało się przy pisaniu posta przez gościa (na forach na których pisanie przez gości jest dozwolone) obok treści posta ?
Chodzi o to żeby gość przed wysłaniem posta musial przepisać kod z obrazka, inaczej post nie zostanie wysłany.
Da się takie coś zrobić ?
kolejne pytanie tyczy tego samego
Cytat:
chomsky80 napisał/a:
Powiedzmy, że mam forum na którym mogą pisać niezarejestrowani i nie chcę tego zmieniać. Czy ktoś próbował zastosować/zmodyfikować tego moda aby pytanie kontrolne pojawiało się nie przy rejestracji a przy wysyłaniu posta (szybka odpowiedź lub standardowa odpowiedź)?
Mod jest poprostu SUPER, a ja nie znam sie na tyle aby przerobić kody tak by mod dziłał do każdego pisanego posta na otwartym forum.
Prawdopodobnie dla kogoś kto napisał modyfikacje nie jest to wielki problem tak to przerobić. |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!