Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 14:19 |
Odzyskiwanie danych |
Autor |
Wiadomość |
Aviso
|
Wysłany: 30-01-2009, 21:00 Odzyskiwanie danych
|
|
|
Witam jak odzyskać tematy posty i użytkowników zarejestrowanych z forum które się popsuło czy te dane są w plikach czy na stronie jak w plikach to jakich ??? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MagicalFire
|
|
|
|
|
Aviso
|
Wysłany: 30-01-2009, 22:05
|
|
|
ale mi się forum zepsuło dlatego pytam czy nie ma w plikach czy coś takiego bo nie mogę wejść na forum itp tylko ftp to jest jakiś sposób bez wejścia na forum ??
jeszcze 1 pytanie czemu jak wchodzę na te www.cs-walec.za.pl forum bo na te chce przenieść w instalacji nic nie ma tylko białe tło jest ?? |
|
|
|
|
MagicalFire
|
|
|
|
|
Aviso
|
Wysłany: 30-01-2009, 23:53
|
|
|
edytowałem i : Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: sql_db in /var/www/sites/yoyo.pl/c/s/cs-walec/includes/db.php on line 43
co oznacza ten błąd ???
kurcze dobra zadam 1 proste pytanie da się z plików odzyskać użytkowników tematy i posty ?? a jak się da to jak powie ktoś ??
a czy jak bym wgrał zwykłego phpbb by Przemo to mógł bym odzyskać tematy z tego co jest teraz ???
dziękuję za pomoc i moderatoram za litość i nie zablokowywanie tematów [fajne te forum przemo.org fajni moderatorzy ] |
|
|
|
|
MagicalFire
|
Wysłany: 31-01-2009, 10:13
|
|
|
Aviso napisał/a: | kurcze dobra zadam 1 proste pytanie da się z plików odzyskać użytkowników tematy i posty ?? a jak się da to jak powie ktoś ?? |
mówiłem ci ze w polikach nie ma tego tylko w bazie danych
jak ona jest nie ruszona to się da
zobacz linki w pierwszym poście |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
|
Aviso
|
Wysłany: 31-01-2009, 12:12
|
|
|
ja ciemny jestem a skoro da się z innym phpBB pomógł byś na gg wytłumaczyć bardzo bym prosił dziękuję [jak nie na gg może tu ??] ?? [a jak bym zapisał sobie tą bazę już gdzieś to jak ją wkleić na nowy hosting ??? |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 31-01-2009, 12:36
|
|
|
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w F.A.Q. |
przenoszenie forum
obsługa phpmyadmina
podrecznik oficjalny
itd itp
Jak nie potrafisz, to do dzialu zlecen. |
|
|
|
|
Aviso
|
Wysłany: 31-01-2009, 17:14
|
|
|
Kod: |
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'db710830'@'v2.yoyo.pl' (using password: YES) in /var/www/sites/yoyo.pl/c/s/cs-walec/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Access denied for user 'db710830'@'v2.yoyo.pl' (using password: YES)
|
co znaczy ten błąd bo wgrałem nowego phpBB by przemo i po instalacji to wyskakuje |
|
|
|
|
SIWY DYM
|
Wysłany: 31-01-2009, 17:20
|
|
|
Aviso napisał/a: | Kod: | (...)
Could not connect to the database.
Access denied for user 'db710830'@'v2.yoyo.pl' (using password: YES) |
|
Nie można połączyć się z bazą danych.
Odmowa dostępu dla użytkownika 'db710830'@'v2.yoyo.pl' (przy użyciu hasła: TAK)
Sprawdź połączenie z bazą danych oraz poprawność danych podanych przy łączenieniu się z bazą |
_________________ Nie pomagam tym, którzy nie potrafią tego docenić. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Aviso
|