|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 15:19 |
Problem SB |
Autor |
Wiadomość |
Valve
|
Wysłany: 28-01-2009, 20:39 Problem SB
|
|
|
Witam mam problem z SB mam SB na forum i nic nie mogę pisać przetem mogłem pisać .
Bo hosting padł w http://www.group5.pl/ i nie wiem czemu pomoże ktoś plis . |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MagicalFire

|
Wysłany: 28-01-2009, 20:41
|
|
|
Valve, daj użytkownika testowego |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
 |
lui754

|
Wysłany: 28-01-2009, 20:42
|
|
|
Valve, Optymalizuj SQL w PA.
Wgraj oryginalny plik shoutbox.php oraz shoutbox_viewbody.tpl
Poczytaj FAQ i szukaj na forum. |
_________________ lui754 |
|
|
|
 |
Valve
|
Wysłany: 28-01-2009, 20:42
|
|
|
test haslo test
[ Dodano: 28-01-2009, 20:42 ]
lui754 ale działało po restarcie hostingu po padł nie działało |
|
|
|
 |
arcy

|
Wysłany: 29-01-2009, 00:14
|
|
|
Cytat: | WaRning: kurwa pierdolona fotka sie ru robi. fajny gosc dajcie mu H@.... karolek jest zajebisty dajcie mu dostep do ftp kurwa
[Dzisiaj 23:53] KaRoLeK:P:P: ej wez mi daj link bo niem znajde oczy mnie napierdalaja
[Dzisiaj 23:54] Nick: ide w starcrafta pograc bo cs juz mnie wkurwia |
I tak dalej, i tym podobne. Krótki skrawek ShoutBoxa. Gratuluję - zajefajne forum.
http://www.usmerfa.pl/check_files.php - Dostęp do CheckFiles tylko dla Administratorów. Odblokuj!
Użytkownik test może normalnie wysyłać wiadomości do SB. Problem jest wprawdzie z autoodświeżaniem, bo gdy piszemy coś w okienku tekstowym, to po autoodświeżeniu SB tekst w okienku znika. Też świetny pomysł - bardzo przyjazny użytkownikom.
Jeśli problem dotyczy tylko Twojego konta to wyczyść zawartość tymczasową przeglądarki, ciasteczka i takie tam w Firefoksie. |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!