|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 22-01-2012, 11:06 |
Telewizja na forum |
Autor |
Wiadomość |
adrian507120
zbanowany
|
Wysłany: 22-01-2009, 00:08 Telewizja na forum
|
|
|
Wie ktoś jak można zrobić telewizje na forum tak jak jest na zajefajna.com , donwarez.pl szukałem i nic na temat telewizji na forum nie znalazłem ?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
Wysłany: 22-01-2009, 10:24
|
|
|
adrian507120, i co da się po ludzku opisać problem? Da się. Od razu wiadomo o co Tobie chodzi, jak nie bełkoczesz tylko piszesz w polskim języku.
Nie ma takiej modyfikacji. To pewnie autorski skrypt albo dodatek pisany na zamówienie. Ewentualnie może to być jakiś odtwarzacz skopiowany po prostu z jakiegoś zagranicznego serwisu, bo coś mi się nie wydaje aby sygnał z filmami i serialami był nadawany legalnie na tych stronach...
Niestety nie wiem jak działają telewizje na stronach, które podałeś. Fora wymagają rejestracji, ja się nie mam zamiaru rejestrować na jakiś warezach, a filmy dla gości nie wczytują się.
Reasumując - taka modyfikacja dla forum nie istnieje. Możesz złożyć płatne zlecenie w dziale Zlecenia lub poczekać aż ktoś napisze za free... |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
|
adrian507120
zbanowany
|
Wysłany: 22-01-2009, 13:19
|
|
|
Dzięki Arcy poszukam jeszcze zauważyłem że na donwarez.pl i na zajefajna.com filmy są pobierane z tego samego serwisu |
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
adrian507120
zbanowany
|
Wysłany: 22-01-2009, 13:41
|
|
|
Dzięki arcy, masz ode mnie pomógł |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!