|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 22-01-2012, 11:05 |
[Problem] Loga się zmieniają |
Autor |
Wiadomość |
TaQ
|
Wysłany: 19-01-2009, 20:34 [Problem] Loga się zmieniają
|
|
|
No więc mam taki problem że po zalogowaniu jest inne logo niż gdy jestes nie zalogowany I sie ciagle zmienia... POMOCY... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gilu
|
Wysłany: 19-01-2009, 21:23
|
|
|
Załóż usera testowego, z którego można skorzystać, jeśli masz forum bez pełnego dostępu dla gości lub profil jest potrzebny z innego powodu. Podaj login i hasło. Ułatw nam pracę! |
|
|
|
|
|
TaQ
|
Wysłany: 19-01-2009, 21:56
|
|
|
TESTOWY USER
login: demo
hasło: 123456
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gilu
|
Wysłany: 19-01-2009, 22:00
|
|
|
Nooo ii..?
Bardzo powoli wpisałem hasło, oczekując jakiegoś przebrzydłego loga numer dwa, a tu zaskoczenie, wszystko bez zmian.
Z resztą w kodzie masz na sztywno wpisane jedno logo, więc nie bardzo nawet rozumiem, jak miałoby Ci się zmieniać. |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 20-01-2009, 01:04
|
|
|
TaQ, nie "pomocy", tylko sobie wyczysc offline i coockies w przegladarce. |
|
|
|
|
TaQ
|
Wysłany: 20-01-2009, 12:32
|
|
|
joli, jak zwykle pomagasz. Wielkie dzięki :*** + dla Ciebie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!