|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 22-01-2012, 11:05 |
[Pytanie] czy domena zniknie ? |
Autor |
Wiadomość |
KrajziCinek
|
Wysłany: 19-01-2009, 16:55 [Pytanie] czy domena zniknie ?
|
|
|
Witam
Poniewaz wrzucilem na serwer zmodyfikowany skrypt przez niejaiego ozyrysa (jednak zawiera szereg błędów) dlatego chcialbym wrzucic czysta paczkę phpBbby przemo i samemu powoli wgrywać modyfikacje do niego...mialem niestety problem z domeną i stad moje pytanie. czy jak wyrzuce wszystko z ftp to bede musial od nowa domene parkować ? i ustawiac cookies ?
i co mam zrobic aby zachowac stan forum taki jak jest teraz tj dzialy aby nie robic ich od nowa potem...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MagicalFire

|
Wysłany: 19-01-2009, 16:57
|
|
|
zgraj plik config.php na dysk
usun wszystko z FTP wgraj pliki wraz z obecnie ustawiony stylem
wgraj plik config.php na FTP i wgrywaj modyfikacje |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
 |
FREEQ
|
Wysłany: 19-01-2009, 16:58
|
|
|
KrajziCinek napisał/a: | i co mam zrobic aby zachowac stan forum taki jak jest teraz tj dzialy aby nie robic ich od nowa potem... |
Było takie coś już na forum. Może jakbyś odinstalował przema z PA i przerobił na PHPBB2 i potem na przema z powrotem by było ok. Ale nie jestem pewien, niech ktoś inny dopomoże.
__
@UP
Magiczny płomień mnie wyprzedził. I podał DUUŻO szybszy sposób. |
_________________ Przemo jest Bogiem, webmasterka nałogiem, PHP to podstawa a styl to zabawa. |
Ostatnio zmieniony przez FREEQ 19-01-2009, 16:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
MagicalFire

|
Wysłany: 19-01-2009, 16:58
|
|
|
KrajziCinek napisał/a: | stan forum taki jak jest teraz tj dzialy aby nie robic ich od nowa potem... |
nic ci się z nimi nie stanie są one zapisane w bazie danych
a jej nie usuniesz |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
 |
KrajziCinek
|
Wysłany: 19-01-2009, 17:02
|
|
|
dzięki chłopaki za pomoc, próbujemy w razie czego napiszę potem Szacunek |
_________________ Admin Forum |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!