|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Tani hosting z allegro? |
Autor |
Wiadomość |
szresi
|
Wysłany: 17-08-2008, 17:26
|
|
|
OszTy,
to forum?
No wiesz.. ja bym nie powierzyła forum firmie hostingowej , z którą kontakt jest tylko przez kontakt.php , IRCa i numer komórkowy.. ale powodzenia.. |
_________________ | Pomagam TYLKO na forum | | NIE umawiam się na randki | | Instalacja skryptu i modów za sms premium | |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
OszTy
|
Wysłany: 17-08-2008, 18:24
|
|
|
nie to
a co do kontaktu te formy mi w zupelnosci wystarcza+ gg
wazne jest ze od od marca nie mialem zadnego klopotu z hostingiem
a jak dodac ze to kupione na allegro za mniej niz 20 zl to czego wiecej chciec? |
|
|
|
|
szresi
|
Wysłany: 17-08-2008, 18:29
|
|
|
OszTy, jak Ty mało o życiu wiesz...
Fajnie spoko.. niech Bog da , żeby Ci i 100 lat działało ale normalna firma posiada NIP , REGON a przynajmniej nr stacjonarny.
Nie osądzam tego hostingu , ale już było wiele takich z allegro , które takich danych nie udostępniały ( bo pewnie nie mały ) , podziałali parę miesięcy , zgarnęli kasę od frajerów i nagle zakończyli działalność.. a po forach można było stawiać krzyże.. |
_________________ | Pomagam TYLKO na forum | | NIE umawiam się na randki | | Instalacja skryptu i modów za sms premium | |
|
|
|
|
athlon07
|
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
Tavaro
|
|
|
|
|
sadamq
|
|
|
|
|
fatherdirector
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
michalk1990
|
Wysłany: 25-01-2010, 23:59
|
|
|
Ja z allegro kupiłem iswift.pl. Działają od ponad dwóch lat. Widać, że ciągle się rozwijają i praca na tych serwerach to sama przyjemność |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!