Zamknięty przez: joli 15-03-2010, 15:18 |
Wydzielone z czarnej listy zleceniodawcow |
Autor |
Wiadomość |
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 17-11-2008, 13:48 Wydzielone z czarnej listy zleceniodawcow
|
|
|
No ciekawe co kolega na to odpowie. wyslalam powiadomienie. Niech sie wytlumaczy |
Ostatnio zmieniony przez arcy 21-01-2009, 04:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 18-11-2008, 17:25
|
|
|
Coż, wydaje im sie, ze moga robic ludzi w konia. Do czasu.
Jak widac, to caly czas jest to jego GG.
Bezczelny gnojek, nie mam słów na takie coś.
Ale znajdziemy Bartusia, daleko szukac nie trzeba. A zgloszenie o warezie? moze juz wyslac gdzie trzeba?
Nowy-1.jpg
|
|
Plik ściągnięto 445 raz(y) 49,29 KB |
|
|
|
|
|
Centurion
|
Wysłany: 18-11-2008, 17:31
|
|
|
mnie juz nie raz oszukano i wtopilem przez to dosc sporo czasu i kasy, aczkolwiek podrabiania potwierdzenia przelewu to jeszcze nie przerabialem
jak ktos nie chce ryzykowac to niech bierze kase z gory, tyle zeby sam potem nie robil takich problemow jak pewna osoba na tym forum, ktora nie potrafila czegos zrobic ale do oddawania pieniedzy tez sie specjalnie nie palila |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql |
|
|
|
|
nicon
|
Wysłany: 18-11-2008, 17:36
|
|
|
Centurion napisał/a: | ak ktos nie chce ryzykowac to niech bierze kase z gory |
Sęk w tym, że nie mam konta w każdym banku. Mam "dostęp" do konta w mBanku, MultiBanku, PKO, a co jeśli klient ma w innym banku?
"Zajmę się zleceniem jak przelew dojdzie".
Jak pójdzie dobrze, to na następny dzień będzie przelew.
A jak źle, to zlecenie będzie w piątek i przelew dojdzie w poniedziałek.
Więc to odpada. Lecz tak, staram się brać pieniądze z góry.
[ Dodano: 18-11-2008, 17:37 ]
Centurion, PS.
Centurion napisał/a: | mnie juz nie raz oszukano i wtopilem przez to dosc sporo czasu i kasy |
Po to jest ten temat, następnym razem wpisuj tutaj numer GG + ew. adres profilu użytkownika i wtedy może zleceniobiorcy zamiast od razu brać się za zlecenia najpierw będą tutaj zaglądać, aby sprawdzić x-numer-gg. |
|
|
|
|
MagicalFire
|
Wysłany: 18-11-2008, 19:09
|
|
|
nicon, ma twojego zleceniodawce powiem tylko jedno ze to gnojek nie czaj się tylko odpiernicz jego forum do jego dostawcy hostingu bo napewno ma na jakimś polskim hostingu
będzie miał nauczkę ze długi się spłaca joli, możne zrobisz jakiś specjalne pole z dop odpisem w koncie oszust
juz sie bedzie wiedziec ze nie brać od takiego kogoś zlecenia |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 18-11-2008, 19:17
|
|
|
Nic to nie da.. Zalozy nowe i tyle... |
|
|
|
|
MagicalFire
|
Wysłany: 18-11-2008, 19:22
|
|
|
joli napisał/a: | Zalozy nowe i tyle... |
i dostanie bana na obydwa
oszustów trzeba tępić
ja osobiście nie biorę zleceń a jak się za cis biorę to po przyjacielsku lub za reklamę |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 18-11-2008, 19:26
|
|
|
dostanie jak go wypatrzymy. A nei zawsze się wypatrzy |
|
|
|
|
nicon
|
Wysłany: 20-11-2008, 23:52
|
|
|
Czarną listę już mamy (ten temat), białą również można założyć, ale nie widzę w niej zbyt dużego sensu Mało jest tzw "stałych zleceniodawców", sam mam takowych dwóch i myślę, że w "białej liście" trzeba by wpisywać tylko takich, więc chyba ich za mało jest |
_________________ Pozdrawiam, Piotr `nicon` Kowalczyk.
Pomoc poza forum tylko odpłatna.
DBA - jak sama nazwa wskazuje - jest to osoba, która dba o bazy danych. |
|
|
|
|
Piotrbaz
|
Wysłany: 30-12-2008, 18:00
|
|
|
jeśli wywala liste plików modyfikowanych to nie moze byc chyba
Cytat: | Wszystkie pliki (293) są poprawne ! |
|
|
|
|
|
nieoznakowane
|
Wysłany: 30-12-2008, 19:01
|
|
|
nie widze problemu aby stworzyć konto z obłsugą zleceń-płatoności.
Zlecający wpłaca środki--> po realizacji zlecenia następuje przelew i wszyscy zadowoleni są.
Mam "trochę czasu wolnego" a przelewy przez internet nie kosztują nic ale to naprawdę do przemyślenia taki tylko sprawdzony pomysł zapodaje. |
|
|
|
|
They2
|
Wysłany: 30-12-2008, 19:38
|
|
|
nicon napisał/a: | to zostawiłem w plikach backdoor. | wirusa zostawiles ?
skad ty masz taki plik ? |
_________________ Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG. |
|
|
|
|
nicon
|
Wysłany: 31-12-2008, 01:03
|
|
|
Piotrbaz napisał/a: | jeśli wywala liste plików modyfikowanych to nie moze byc chyba |
Może być (przy wpisaniu edytowanych plików w includes/mods_info.
They2, nie, nie zostawiłem "wirusa".
They2, jako, że pamiętam, iż jesteś dobrym programistą, to powiem po Twojemu:
Zostawiłem furtkę, która pozwala mi (i osobom, które ją spostrzegą) na przejęcie kontroli nad forum.
Myślę, że jest to fair, jako, że jeśli klient jest wobec mnie fair, to w najgorszym przypadku po tygodniu będzie po problemie, a w najlepszym wypadku następnego dnia już powiadamiam jak się pozbyć backdoora (minuta "pracy"). |
_________________ Pozdrawiam, Piotr `nicon` Kowalczyk.
Pomoc poza forum tylko odpłatna.
DBA - jak sama nazwa wskazuje - jest to osoba, która dba o bazy danych. |
|
|
|
|
MagicalFire
|
Wysłany: 04-01-2009, 18:37
|
|
|
lizak napisał/a: | jest członkiem strony scypion.pl napisałem do współwłaściciela |
wiesz umowa jest miedzy tobą a nim
hjak by była miedzy tobą a forum to inna sprawa niestety musisz sam się z nim dogadywać
ja nie mam na niego wpływu lizak napisał/a: | ( nie wiem czy mówił prawde ) |
ja zawsze jak mowie ze dzwoniłem to tak jest |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 04-01-2009, 20:34
|
|
|
Przydała by się jeszcze czarna lista wykonawców gdy np. coś celowo źle wykonają lub nie zrobią ale kasę wezmą. |
|
|
|
|
|