|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Logowanie w forum u mnie gitarra |
Autor |
Wiadomość |
Jankess...
|
Wysłany: 14-01-2008, 00:32 Logowanie w forum u mnie gitarra
|
|
|
Mam pomost joomla i przemo chodzi super, ostatnie temat w joomli pokazuje synchronizuje userów no nie wyświetla gołych baba ale wybaczam a tak serio, to po zalogowaniu w forum przenosi mnie na joomle wklepie jeszcze raz forum i jest ok zalogowany i można pisać, widzę że tutaj ludziom sie sypie co nie co a ja tylko mam pytanie co zrobić żeby po zalogowaniu został na forum
pozdrawiam w nowym roku choć juz to spóźnione życzenia |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
stone
|
Wysłany: 28-01-2008, 22:09
|
|
|
troszkę czasu mineło, czy nadal masz ten problem? |
|
|
|
|
Jankess...
|
Wysłany: 06-02-2008, 17:18
|
|
|
tak nadal jest to samo |
|
|
|
|
Sqad
|
Wysłany: 15-09-2008, 21:41
|
|
|
Podepnę się pod temat. U mnie jest dokładnie to samo. Po logowaniu z panelu forum przenosi niepotrzebnie na stronę startową joomli hmmm. Do tej pory mi to nie przeszkadzało ale że chcę dokonać pełnej integracji z Joomlą to będzie to dość uciążliwe. Wkleiłem forum w ifreame'a i wygląda to sympatycznie. Tylko pojawia się problem Joomli w joomli .
http://s2000.pl/info/inde...ogin&Itemid=170
prosze nie patrzeć na wygląd chodzi mi o idee, forum nie jest jeszcze przystosowane do szablonu joomli dlatego tak wygląda.. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!