|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[pomoc] Tytuł własnego menu 1 |
Autor |
Wiadomość |
X-Men-Volverine
|
Wysłany: 30-10-2004, 10:21 [pomoc] Tytuł własnego menu 1
|
|
|
Mam do was nie typowe pytanie, tylko prosze moderatorów i adminów, aby mi nie dali ostrzeżenia. Zrobiłem własne menu O nas... i nie wiem jaki jest do niego link |
_________________ KM Ruleezz...
Man NL223 Ruleezz...
Autobusy to alternatywa |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Yarpeen
|
Wysłany: 30-10-2004, 11:33
|
|
|
O czym ty mówiszłą własne menu masz na portalu. A jak nie umiesz ustawić tego menu to w PA -> Ust. portalu na dole masz kolumn? praw? i lew? i w rozwijanych listach masz te menu własne menu 1 lub 2 wybierasz je i na portalu się pojawia. |
|
|
|
|
X-Men-Volverine
|
Wysłany: 30-10-2004, 12:12
|
|
|
dzięki za pomoc, dałem ci pomógl. Ja za bardzo sie nie znam na tym, a ty mi pomogles i powiedziales co to jest. A tak apropo to jak zrobić żeby np. było "O nas..." taki dział, wiesz o co mi chodził Tak samo jak jest w jportalu działy robi sie w infopages to tutaj takie co? zrobić, da się ? |
Man NL223 Ruleezz...
|
|
|
|
Solinarius
|
Wysłany: 30-10-2004, 12:46
|
|
|
jasne że się da
Jak chcesz to dam ci gotowe pliczki do wprowadzenia
Matrix wszystko zrobić, wystarczy ,że spojrzysz na regulamin u mnie |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
|
X-Men-Volverine
|
Wysłany: 30-10-2004, 13:41
|
|
|
To byłbym wdzięczny, prze?lij na volverine@km-forum.pnth.net
edit: wytłumacz przy okazji jak to zrobic |
Man NL223 Ruleezz...
|
|
|
|
Solinarius
|
Wysłany: 02-11-2004, 11:37
|
|
|
Poszło |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!