Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:29 |
Multi Server Uploader v.2.5 |
Autor |
Wiadomość |
bidzio
|
Wysłany: 05-11-2007, 00:59
|
|
|
Mnie ten mod działa bezbłędnie.
Polecam, naprawdę przydatna rzecz do odciążania serwera. |
_________________ 1) Nigdy nie podskakuj Adminowi!!!!
2) Admin ma zawsze rację!!!! (Nawet jeśli się myli!!) |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Witcher
|
Wysłany: 19-01-2008, 13:40
|
|
|
jest mozliwosc dodac serwer SendSpace.pl? |
|
|
|
|
choco
|
Wysłany: 18-06-2008, 09:11
|
|
|
Widzę, że bardzo dużo osób ma problem typu, że w szybkiej odpowiedzi działa a już w normalnej to nie.
No i mnie też to nie omineło
Męczę się z tym już chwilę. Wszystko wydaje się być poprawnie wgrane, a jednak nie ma śladu po modzie w odpowiedzi.
W szybkiej działa dobrze.
Całość mam na domyślnym stylu subsilver
Dorzucam paczkę plików do załącznika.
Bardzo proszę o pomoc. CO jest nie tak.
Ewentualnie czy da się to zrobić tak, aby ten przycisk, który występuje w szybkiej odpowiedzi umieścić normalnie w odpowiedzi. Czyli zamiast tego całego okna, które nie chodzi to dać ten przycisk. MSU
edit:
Poprawiłem trochę ten program. Nie chodziło to co wrzucił autor, więc dodałem przycisk MSU taki jak w szybkiej odpowiedzi do normalnej odpowiedzi.
Kod: | -----------[OTWÓRZ]------------------
templates/--twój styl---/posting body.tpl
------------------[ZNAJDŹ]-----------------
<input type="button" class="button" accesskey="w" name="addbbcode18" value="URL" style="text-decoration: underline; width: 40px" onclick="namedlink(this.form,'URL')" onMouseOver="helpline('w')" />
<!-- END button_ur -->
{BUTTON_CE}{BUTTON_F}{BUTTON_S}{BUTTON_ST}{BUTTON_HI}</span></td>
</tr>
<tr>
<td>
---------------[wklej po]------------------
Multi Server Uploader:
<input type="button" class="button" value="MSU" style="width: 38px; text-indent: -2px;" onclick="window.open('http://www.ADRES TWOJEGO FORUM/uploader/msu_qr.php', 'msu', 'scrollbars=no, status=no, toolbar=no, location=no, directories=no, alwaysRaised=yes, menubar=no, width=700, height=170, left=200, top=200');" />
---------------[zapisz plik]--------------------- |
|
|
|
|
|
kica1983
|
Wysłany: 19-06-2008, 16:18
|
|
|
choco napisał/a: | Nie chodziło to co wrzucił autor |
Po 10 stronach doświadczeń mogę stwierdzić że jeśli coś nie działa, to NIE jest to wina autora, TYLKO instalującego
Cytat: | Pamiętaj - po instalacji wejdź do PA i uruchom moda, gdyż domyślnie jest on wyłączony!! |
PS. Dziwne że ta modzina jeszcze działa, skoro nie zaglądałem na to forum od ponad pół roku i nic w samym modzie nie było dłubane... |
|
|
|
|
choco
|
Wysłany: 19-06-2008, 16:22
|
|
|
kica1983, no tak ale przepatrzyłem wszystko to co podałeś. To nie wiem gdzie był błąd.
Trochę to przerobiłem na własny użytek i dodałem buttona takiego jak w szybkiej odpowiedzi.
Mam pytanie odnośnie Fotosik.pl bo coś zmienili i nie dziala tam teraz uploud. Da się to naprawić?
Prosiłbym autora, jeśli miałby chwilę czasu aby pomyślał o dodaniu ponownie Fotosika i Speedyshare.com |
|
|
|
|
kica1983
|
Wysłany: 23-07-2008, 09:35
|
|
|
choco napisał/a: | Mam pytanie odnośnie Fotosik.pl bo coś zmienili i nie dziala tam teraz uploud. Da się to naprawić?
Prosiłbym autora, jeśli miałby chwilę czasu aby pomyślał o dodaniu ponownie Fotosika i Speedyshare.com |
Ja Ci nie pomogę bo już spory czas temu przerzuciłem się na vB Ale wystarczy że zobaczyć źródło strony fotosika i porównasz z tym co jest w odpowiednim pliku. RS też już nie powinien działać, bo ostatnio sporo zmian powprowadzali |
|
|
|
|
choco
|
Wysłany: 28-07-2008, 07:47
|
|
|
No RS działa. Fotosika przerabiam. |
|
|
|
|
kakashi_993
|
Wysłany: 28-07-2008, 10:14
|
|
|
Dałoby sie dodać tutaj takie serwisy jak veoh.com, youtube itd? |
|
|
|
|
Skudi
|
Wysłany: 01-08-2008, 10:05
|
|
|
Dobra tamto zrobiłem w szybkiej odpowiedzi ale teraz tylko takie coś mam
|
|
|
|
|
Hunter69
|
Wysłany: 13-12-2008, 21:01
|
|
|
Kod: | #-----[ SQL ]--------------------------------------------------
#
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('msu', '0');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('button_msu', '0');
| - co to oznacza? i jak to wykonac? |
|
|
|
|
Matti123
|
Wysłany: 13-12-2008, 21:59
|
|
|
wchodzisz do phpmyadmina wybierasz swoją bazę i na górze masz znaczek od zapytań sql klikasz i wklejasz w okienko które ci się pojawi. Pamiętaj o sprawdzeniu prefix'a. |
|
|
|
|
MagicalFire
|
Wysłany: 13-12-2008, 22:08
|
|
|
Matti123 napisał/a: | wchodzisz do phpmyadmina wybierasz swoją bazę i na górze masz znaczek od zapytań sql klikasz i wklejasz w okienko które ci się pojawi. Pamiętaj o sprawdzeniu prefix'a. |
lub PA---->SQL---->MySQL |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
|
Matti123
|
Wysłany: 13-12-2008, 22:12
|
|
|
MagicalFire, zapomniałem ;D Za długo na zwykłym phpbb siedzę |
|
|
|
|
sadamq
|
Wysłany: 18-01-2009, 12:37
|
|
|
Mam ogromną prośbę:
W Multi Serwer Uploader chcę, aby po zaznaczeniu opcji na pliki i po rozwinięciu listy była jeszcze jedna możliwość:
Upload na serwer wew. (lub inna stosowniejsza nazwa)
Chodzi mi tutaj o upload na normalny hosting! Limit na plik do 10 mb. Tak samo ze zdjęciami. Limit na zdjęcie: 2mb.
Bardzo proszę o pomoc!!
[ Dodano: 18-01-2009, 15:48 ]
Przepraszam za post pod postem, ale temat się nie odświeżył...Czekam na odpowiedź! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
KLU
|
Wysłany: 19-02-2009, 12:12
|
|
|
Mógłby ktoś dodać do listy serwerów następujące?
Do plików: www.zippyshare.com
Do obrazów: www.iv.pl
Z góry dzięki |
|
|
|
|
|